Ned Starks tragiske livskrønike kogt ind til en boullion-terning af følelser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Advarsel: Spoilers for ‘Game of Thrones’ sæson 1-6.

Da Ned Stark mistede hovedet i slutningen af ‘Game of Thrones’ sæson 1 føltes det uretfærdigt. Men det føltes også som det naturlige endeligt for en karakter, hvis liv og rigide – omend hæderlige – værdier ikke passede ind i et tiltagende modbydeligt og uretfærdigt univers.

Læg dertil, at Ned Stark-rollen tilfaldt Hollywoods evige dødsoffer, Sean Bean. Det lå ligesom i kortene, at han ikke ville klare sig igennem.

Den tragedie, om man kan kalde den det, har YouTube-brugeren TheGaroStudios kogt ind til ganske få minutters følelses-rutsjebane, der samtidig opridser alle de skæbnessvangre beslutninger, der til sidst gør det af med Stark-familiens overhoved.

TheGaroStudios har i øvrigt efterhånden mestret disse emotionelle sammendrag af forskellige ‘Game of Thrones’-karakterers liv og levned. Samme video om Daenerys og Tyrion er ligeledes et kig værd.

Læs også: Varm op til sæsonafslutning på ‘Game of Thrones’ med seriens samlede død og ødelæggelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af