Dårlige nyheder: Du kan ikke købe en iPhone 7 Plus i morgen

Dårlige nyheder: Du kan ikke købe en iPhone 7 Plus i morgen

For dem, der havde sat næsen op efter at købe en iPhone 7 Plus eller en iPhone 7 i den nye farve Jet Black, er der desværre skuffende nyt. Apple melder simpelthen udsolgt på alle hylder af både den store version og alle iPhones i det nye, glinsende sorte finish. Det gælder i alle 28 lande, den i morgen introduceres i – heriblandt Danmark.

Derfor må folk, der havde håbet på at kunne lege med det nye dobbeltlinsede kamera væbne sig med tålmodighed indtil Apple igen får fyldt op på hylderne. Samme leveranceproblemer har i øvrigt forfulgt iPhone SE, der i lang tid var svær at komme i nærheden af.

Hvis du har forudbestilt en af de to nye versioner, så kan du også være sikker på at få den, men ligger du lige nu i kø, så venter der desværre en skuffelse forude. Til gengæld melder 3 Danmark at de har et udbud af de øvrige farver i alle deres butikker.

Om det har været svært at producere nok af det sorte finish eller de bevidst har valgt at holde udbuddet nede for at øge eksklusiviteten, melder historien ikke noget om. Men det er en sort iPhone: Selvfølgelig vil alle Apple-fans have fat i den, så det kan næppe være kommet bag på Apple.

At Apple kan melde flere af deres modeller udsolgt må være et slag i ansigtet på Samsung, der efter at have lanceret deres mesterværk Galaxy Note 7 blev ramt af et kæmpeproblem med eksploderende batterier. Et problem, der i øvrigt fortsætter.

Læs også: Du kan roligt springe iPhone 7 over – det er blot en generalprøve

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af