Gigi Hadid taler med Lena Dunham om overfaldet: »Jeg har en fighter i mig«

I sidste uge skabte det stor postyr, da modellen Gigi Hadid blev overfaldet under modeugen i Milano af en mand, der løftede og holdt hende fast, indtil hun gav ham en albue i ansigtet.

Gerningsmanden udtalte senere, at han gjorde det for at sætte fokus på, at han ikke synes, at priviligerede it-girls som Hadid og Kendall Jenner hører hjemme i luksusmoden.

Nu har Lena Dunham interviewet den kampdygtige model, der går til boksning i sin fritid, til sit nyhedsbrev, Lenny Letter. Hun synes nemlig, at Hadids reaktion er en god lektion for alle hendes unge, kvindelige fans og kalder øjeblikket for et af sine yndlingsmodeløjeblikke på højde med Helena Christensens medvirken i ‘Wicked Game’-musikvideoen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg begyndte at bokse for to år siden. Siden har jeg ikke været i en situation, hvor jeg har været tvunget til at slå igen, men det kom bare frem, da han tog fat i mig – det var ikke et valg. Jeg har en fighter i mig«, siger Gigi Hadid blandt andet til Lena Dunham.

Hun synes, at episoden understreger vigtigheden af at kunne forsvare sig selv.

»Troen på dine egne evner til at forsvare dig selv kommer fra træning, og det er en kæmpe fordel i en usikker situation«, siger hun.

En af de første avisoverskrifter efter ulykken var eftersigende The Suns ‘Ikke modelopførsel’, selv om den nu er ændret, og det pissede virkelig Hadid af.

»For det første var det en kvinde, der skrev artiklen. Hvad ville du fortælle din datter, at hun skulle gøre? Hvis min opførsel ikke er eksemplarisk, hvad er så?«, siger Hadid i Lenny Letter, før hun slutter:

»Jeg vil bare bruge, hvad der skete for mig, til at vise, at det er i alles ret, og det kan være selvstændiggørende, at kunne forsvare sig selv«.

Læs hele Lena Dunhams artikel og interview HER.


Læs også:
Tommy Hilfiger og Gigi Hadid vente moden på hovedet med forlystelsesmodeshow

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af