Internet-reaktioner: Apples trådløse AirPods bliver haglet ned online

Internet-reaktioner: Apples trådløse AirPods bliver haglet ned online

Blandt de nye produkter på tapetet til Apples produktevent i går var de nye trådløse AirPods klart de mest omtalte på nettet.

Alene beslutningen om at fjerne jackstikket til traditionelle hovedtelefoner har gjort tech-delen af internettet halvt rødglødende og halvt flade af grin. Apples Phil Schiller omtalte beslutningen som »modig« – en ordlyd, der har skabt enormt klare reaktioner.

Dertil kommer reaktionerne på de nye trådløse AirPods, der skal være alternativet til at bruge trådløse høretelefoner. Flere mener ligner alt fra kiksede bluetooth-headset fra start-00’erne til cigaretter i ørerne.

For slet ikke at tale om funktionaliteten i to så små høretelefoner, der ikke er forbundet til noget.

iPErK3N

 

Rigtig mange brugte beslutningen om at dræbe headphonestikket til at hive nogle af Apples andre fejlskud frem fra de gamle annaler.

Eller andre producenter…

NintendoHeadphone
Game Boy Advance SP blevet aldrig nogen stor succes.

Flere går også i flæsket på den relativt begrænsede batterilevetid på bare fem timer. Til sammenligning har Marshalls Major II Bluetooth-bøffer en batterilevetid på langt over 30 timer.

Nogle reagerer lidt mere voldsomt:

Der er dog muligvis tale om en lidt for hurtig reaktion. Flere medier, der har haft AirPods i ørerne beretter om, at oplevelsen ikke er så forfærdelig.

Vi må vente at se, om Apple endnu engang får mulighed for at bevise, at de har revolutioneret markedet eller om de i tavshed re-introducerer jackstik-indgangen om nogle år – sikkert ved at præsentere den som noget helt nyt.

Læs også: iPhone 7, Apple Watch 2 og Pokémon GO: Alle nyheder fra Apples lanceringsevent

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af