Yeezy-feberen stiger – nye sneakers og mere Drake x Kanye?

På onsdag indtager Kanye West New York Fashion Week med endnu en præsentation af nyt ‘Yeezy’. I dag har han haft modeller til casting, men ud over det er infoen omkring showet og den kommende ‘Season 4’-kollektion yderst sparsomme.

Men så er det jo godt, at vi har Kim Kardashian, der som altid er begyndt at leake lidt info via sin Snapchat. For et par timer siden viste hun tre nye par Yeezy Boost 350. Et par af dem har hun vist tidligere, ligesom Kanye også er blevet set i dem den seneste uges tid.

yeezyboost_350
Hun viste også de samme tre modeller i børnestørrelser, men det er ikke sikkert, at der er flere nye børne-Yeezys på trapperne. I hvert fald sagde Kim K på Snapchat, at det var sko, som Adidas havde lavet til North og Saint.

yeezyboost_350_2
Hun viste dog også nyt tøj med Calabasas printet på sweatshirts og hoodies. Man kunne tro, at det havde noget med det Kanye og Drake-samarbejde, som er blevet teaset ved flere lejligheder. Især fordi der tidligere på ugen dukkede en billboard-reklame op med påskriften ‘Calabasas is the new Abu Dhabi’ samt både G.O.O.D. Music og OVO Sounds’ logoer.

yeezy_calabasas
På Snapchat siger Kim Kardashian dog, at der er tale om børnetøj og et nyt samarbejde mellem hende og Kanye – og tydeligvis også Adidas. Måske bliver vi klogere på onsdag.

Læs også: Kanye søger modeller – kun ‘multiracial’ kvinder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af