Seks ting fra Kenzo x H&M, du kan glæde dig til, selv om du ikke er vild med print

Nu kan du se alle dele af den kommende kollektion, og vi har fundet nogle favoritter til en minimalistisk garderobe.
Seks ting fra Kenzo x H&M, du kan glæde dig til, selv om du ikke er vild med print

Det lå i kortene, da H&M annoncerede, at Kenzo var deres store samarbejdspartner i år, at resultatet ville blive farverigt og fuldt af print. Og sådan er det altså også blevet. Heldigvis, for det havde da været kedeligt blot at få en nedtonet og udvandet version af Kenzo.

Men selv om du måske hælder mere til skandinavisk minimalisme end opsigtsvækkende garderobevalg, så kan du stadig finde flere fine ting i den omfangsrige kollektion. Vi har fundet seks favoritter blandt de mere nedtonede designs – og du kan se den fulde kollektion i galleriet nederst i artiklen.

Salget starter den 3. november i udvalgte H&M-butikker.

kenzo_hm_kimono

Quiltet kimonojakke

Okay, vi starter lidt vovet, eller der er jo blomster på, men denne kimonoinspirerede termojakke er bare virkelig flot og en god måde at få noget af Kenzo japanske dna med i købet. Og så er logotigerhovedet på guldlynlåsen en fin detalje.
Pris: 1.799 kr.


kenzo_hm_sweatshirt

Sweatshirt

Ja, det er jo en mere budgetvenlig udgave af Kenzo, du får på H&M-bøjlerne, så selvfølgelig har designerne Humberto Leon og Carol Lim lavet en anderledes version af deres velkendte tigerhoved – men den fungerer stadig. Denne sweatshirt får også et ekstra løft af den sjove flæsedetaljerne. Den fås også i skrigorange, hvis du trods alt er lidt mere vovet.
Pris: 399 kr.


kenzo_hm_pyjamas

Pyjamas-top

Igen vover vi os lidt ud i noget print, men trods alt i den nedtonede – i hvert fald efter Kenzo-standarder – ende. Og pyjamas-looket holder stadig, om du så bruger det søndag morgen derhjemme eller mandag eftermiddag på cafeen. Der findes selvfølgelig også matchende pyjamasbukser i kollektionen.
Pris: 499 kr.


kenzo_hm_bomberkenzo_hm_bomber2

Vendbar bomberjakke

Alle laver bomberjakker for tiden – også vendbare udgaver, som Kenzo x H&M altså også kaster sig ud i. Og den er ret perfekt til os ofte mere konservative skandinaver. For den ene side er helt sort, mens den anden har en lidt mere vovet mønster, som vi så kan prøve, når bølgerne går høj. Looket er voluminøst, som passer bomberen godt.
Pris: 1.299 kr.


 kenzo_hm_chelseaboot2kenzo_hm_chelseaboot

Chelsea-boots

Fodtøj er altid et fint sted at sætte lidt fut i en minimalistisk garderobe, og det gør Kenzo x H&M på en fin måde med to Chelsea-boots, der har en orange eller grøn sål. Den orange er tiltænkt kvinderne og har en lidt højere hæl end den grønne version.
Pris: 1.299 kr. (den grønne version koster 1.499 kr.)


kenzo_hm_parka

Parka-frakke

Ja, vi slutter lige med lidt udfordring igen. For selv om en parka næsten altid er et sikkert vintervalg, så har Kenzo lavet en fin signaturdetalje med den farverige krave. Helt kedeligt skal det jo heller ikke blive, når det trods alt er Kenzo.
Pris: 1.999 kr.

Læs også: Video: Find den perfekte vinterjakke

 

Se alle kollektionens dele i galleriet her:

[metaslider id=223805]

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af