“Hovsa”: Samsung Galaxy S8 muligvis afsløret i “lækkede” reklamefilm

“Hovsa”: Samsung Galaxy S8 muligvis afsløret i “lækkede” reklamefilm

Samsung har muligvis løftet sløret for designet på Samsung Galaxy S8, selvom intet officielt endnu er meldt ud om deres vigtige opfølger til Samsung Galaxy S7

Årsagen til rubrikkens mange gåseøjne er, at det virker mere kalkuleret end som så. Samsung har nemlig lagt to videoer ud på en af deres mange YouTube-konti, der viser ny skærmteknologi fra den sydkoreanske techgigant.

Men modellen som teknologien demonstreres på, findes ikke (endnu) i Samsungs portefølje, så spekulationerne går på, at det er designet fra deres kommende flagskib, Galaxy S8, der er blevet “lækket” – det passer i al fald nogenlunde med tidligere lækkede billeder og tegninger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det skulle ikke være første gang, Samsung har røbet fremtidige modeller på den måde. Sidste år dukkede Samsung Galaxy S7 op i en skjult reklame hos Samsung Indonesia-YouTube-kontoen, så noget tyder på, at disse kontrollerede læk efterhånden er Samsungs metier.

Hvis teorien holder, har vi dog en lækkerbisken af en smartphone i sigte: Skærm til krops-ratioen er tårnhøj, der er ingen hjemmeknap og tilsyneladende knivskarp skærm. Og hov, hvad var det? En indgangsport til jackstik.

Inter er dog bekræftet, men sikkert er det, at meget står og falder med Samsungs næste flagskibs-smartphone. Efter det forgangne katastrofeår, hvor Samsung både måtte tilbagetrække Galaxy Note 7 efter talløse eksplosioner og blev rullet ind i en bestikkelsessag, så skal Samsung Galaxy S8 være et spektakulært produkt, hvis deres smartphones skal have en chance på markedet.

Galaxy Note 7 var da også spået en stor fremtid med sin banebrydende irisscanner og smukke design. Men så begyndte den at eksplodere. Lad os håbe, Samsung har fået udviklet nogle nye batterier.

Læs også: Vi kårer årets bedste smartphones – til prisen, samlet set og den største overraskelse

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af