A$AP Ferg hjælper børn i Afrika med ny kollektion

A$AP Ferg hjælper børn i Afrika med ny kollektion

A$AP Mob-rapperen giver merchandise ekstra mening med hans nye samarbejde med tøjmærket Uniform. For mens du stadig får noget af hans Traplord-branding på den nye minikollektion, så har den en større betydning.

A$AP Ferg har designet ti styles i samarbejde med Uniform, som er et bæredygtigt og socialbevidst mærke, der er skabt af organisationen Child Liberty. Tøjet er lavet i Afrika, og for hvert salg bliver der produceret en skoleuniform, som gives til et barn i Liberia i Vestafrika.

asapferg_uniform6

»Man afkoder bør i Afrika via skoleuniformer. At kunne give dem gratis uniformer gør det ikke bare muligt for dem at få en uddannelse, der gør dem også glade og selvstændige – jeg tror på, at man skal glæde sig, som det man gerne vil være«, siger Ferg i et interview med Vogue, efter at han selv besøgte Liberia.

Kollektionen inkluderer hoodies, bomberjakker, veste, sweatpants og selvfølgelig en af Fergs yndlingsbeklædningsgenstande, bøllehatten. Meget er holdt enkelt i én farve, noget har Traplord påskrevet, mens flere styles er lavet med camouflageprint.

asapferg_uniform5

»Traplord-æstetikken er bygget op omkring, at jeg ikke havde noget. Jeg vil gerne have, at de her børn ved, at de er lords, og at de kan opnå det største«, siger han til Vogue.

Miniollektionen er til salg hos Bloomingdale’s nu, og senere på sommeren skulle en større kollektion fra de to samarbejdspartnere (som kan ses på billederne) blive tilgængelig.

Læs også: Kendrick Lamar følger op på ‘Damn’ – klar med ny merchandise

asapferg_uniform4asapferg_uniform2asapferg_uniform1asapferg_uniform7asapferg_uniform3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af