Nyt Soundvenue ude nu med Bisse og Princess Nokia på forsiden

Nyt Soundvenue ude nu med Bisse og Princess Nokia på forsiden

Et nyt Soundvenue lander i bladkiosker og 7-Eleven i dag fyldt med tidens mest interessante navne inden for musik, mode og film – og med Bisse og Princess Nokia på forsiden.

Magasinet har fået et nyt look og har to forskellige forsider med to musikere, der begge udfordrer normerne. Bisse sætter altid sig selv på spil i sin musik, ligesom han godt kan lide at gå til grænsen visuelt – også selv om det kan betyde bank i Jylland.

På den anden forside udstråler amerikanske Princess Nokia en pirrende tvetydighed. Den Roskilde Festival-aktuelle rapper kan gå fra smilende og imødekommende til bidsk kvindeforkæmper lige så hurtigt, som hun leverer sine ufiltrerede rim på scenen. Det fik vores journalist at føle på egen krop.

Vi har også mødt Nikolaj Coster-Waldau, der har lagt sidste hånd på sin succesfulde medvirken i ‘Game of Thrones’, men stadig kæmper med ikke at blive taget seriøst. Han er træt af forestillingen om, at en ægte kunstner skal have ar på sjælen.

Vi snakker med Natalie Portman, der ikke er sen til at komme med en opfordring til sine kvindelige kolleger i filmbranchen, og så har vi mødt en af hiphoppens pt. mest udskældte, men også mest ombejlede nye rappere Lil Yachty, der hellere vil ses som marketingekspert end ordsmed.

Vi fejrer også Twin Peaks’-genkomsten ved at zoome ind på dens enorme betydningen for tv-serier, som vi kender dem i dag, ligesom vi har snakket med David Lynchs ofte oversete skrivemakker, Mark Frost.

Andre steder i magasinet opfordrer Father John Misty os til at stå af medieræset og huske hinanden, mens Lorde fortæller om at holde fast i sig selv trods omverdenens mange forventninger.

Du kan også møde blandt andre Martin Skovbjerg, Hong Kong, Riley Keough, Edgar Wright, Ida Klamborn, Kodie Shane, Rosalinde MynsterSyd, Maggie Rogers og den amerikanske wunderkind Steve Lacy, der ud over sin involvering i Syds The Internet, har sluppet sin første soloudgivelse og været med til at skrive et af numrene på Kendrick Lamars nye album.

Janus Metz fortæller desuden om sit eventyr i USA, hvor han har mødt Scarlett Johansson, arbejdet på ‘True Detective’ og senest forsøgt at tøjle Shia LeBeouf i sin kommende film ‘Borg’ om rivaliseringen mellem de to tennisikoner Björn Borg og John McEnroe.

Du får også to stærke fotoserier med vores blik på streetwear-mode, ligesom vi denne gang inkluderer kommentarer om blandt andet queer-webserier og fængslede danske rappere.

Vil du have det store, tunge magasin ind af brevsprækken en gang hver halve år? Så tegn abonnement på Soundvenue HER.

Spreads

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af