Ugens bedste sneaker-nyheder – The Weeknds egne Puma, satin og flere Air Max

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Puma hjælper The Weeknd med titlen som popkonge

Nogle vil mene, at The Weeknd er symbolet på dette årtis blomstrende popkultur. Og efter hans kollaboration med H&M var vi tilbøjelige til at tilslutte os det udsagn – nu er vi helt enige. For denne uge har budt på Abel Tesfayes første signatur-sneaker.

Sammen med Puma har den canadiskfødte popkonge designet en sko, der nemt leder tankerne hen på Fear of God og Kanye Wests militærinspirerede univers. For støvle er nok et mere retvisende ord for The Weeknds nyeste påfund. Med en overdel i læder fås den nye sneaker både i hvid, oliven og grå for cirka 1.300 kroner. Og du skal helt sikkert være hurtig ved tasterne, når den kommer i salg den 24. august, for forhandleren er ingen ringere end amerikanske KITH.


Sneakers med god samvittighed

Tidligere har retten til at købe sko med god samvittighed være forbeholdt Adidas’ inderkreds, da deres samarbejde med miljøorganisationen Parly oprindeligt kun kom i 2.000 eksemplarer. Over det seneste år har vi andre dødelige dog fået mulighed for at sove godt om natten, da flere og flere Adidas-silhuetter opstod fra verdenshavenes genbrugsplast.

Nu er endnu en Parly-model på banen, for i forbindelse med verdensmesterskaberne i atletik i London har Adidas smidt den første Parly-version af deres velkendte Adizero Prime-model på gaden. Skoen, der er lavet af 95 procent genbrugsplast fra verdenshavene, blev tilgængelig i tirsdags hos Adidas til cirka 1.400 kroner.


Nike Air Up Tempo får trefarvet overhaling

Siden Nike fejrede modellens 20 års-jubilæum sidste år, har en lind strøm af nye udgaver af den maksimalistiske Nike Up Tempo Air efterhånden set dagens lys. Nu får vi en tricolore-udgave. Selv om den hverken er rød og blå eller har noget som helst med Frankrig at gøre, er navnet ikke helt ved siden af. Læderoverdelen er nemlig opdelt i tre lige store bider med hver sin farve. Skoen bliver tilgængelig i dag hos blandt andet Afew til cirka 1.300 kroner.


Der er guld for enden af regnbuen

Det lader til at business-casen fra salget af Nikes Air Max 97-modeller er blevet kopieret over på Nikes nye Air Presto Premium Pack. Den viste nemlig, at guld og sølv sælger, og det er lige, hvad Air Presto Premium er blevet svøbt i. Sammen med en metallisk mørkeblå danner de ædle metaller rammerne for de nye Premium-modeller, der er tilgængelig hos blandt andet Caliroots for 1.150 kroner.


Vans svøbt satin

Legekammeraterne, der legede med ruskind tidligere på sommeren, har igen slået hovederne sammen og er gået mere pompøst til værks. Vans og Opening Ceremony er nemlig ude med en ny satin-pack. Som navnet indikerer, er skateverdenens evergreen Vans Oldskool blev svøbt i rød, hvid, lyserød og mørkeblå satin. Alle varianterne blev tilgængelige i går i Opening Ceremonys egen webshop for 700 kroner stykket.


En træner til pigerne

Dårligt havde den originale og grå/hvide udgave af Nikes Flyknit Trainer ramt hylderne på ny, før en ny farvevariant af samme silhuet så dagens lys. Navnet er ‘Sunset Tint’ og rummer en sort og lyserød overhaling af den eftertragtede model. Hvor og hvornår skoen kommer i salg er endnu ikke offentliggjort.


Prøv bare at stoppe Kanye

Kanye Wests Yeezy-godstog buldrer som altid derudaf, og det ikke ville ikke være en rigtig omgang sneaker-nyheder, hvis vi ikke prøvede at følge med det. Som ofte før klamrer vi os til rygtebørsens ukronede konger fra Yeezy Mafia, der melder om en ny farvevariant af Yeezy Boost 350 V2. Navnet ‘Red Night’ overlader ikke meget til fantasien, men det gør tilgængelig releasedatoen, der endnu ikke er offentliggjort.


Kantet men stilren sneaker

Sætter man ingeniørteamet fra Fiat og Skoda sammen, kommer der nogle gange en Ferrari ud af det. Det er lidt det samme, der er sket, når Clear Weather og Paterson overhaler Clear Weathers Jones C-silhuet. Sammen har de nemlig bygget en sportsvogn, hvis overdel består af lyst ruskind med et integreret Paterson-logo hen af siden. Den kommer dog ikke til at ramme din pengepung så hårdt som italienske heste på fire hjul, da prisen kun ligger på omkring 1.000 kroner. Skoen kommer i salg inden længe hos både Clear Weather og Paterson.


Undefeated fortolker 90’er-prins

I forrige uge lancerede Nike 20 nye farvevarianter af deres Air Max 97. Og som om det ikke var nok, annoncerede sportsgigangen i denne uge et samarbejde af de helt store, hvor samme model indgår. Japanske Undefeated har nemlig fået lov at give deres bud på 90’er-prinsen, og selv om det er langt fra japansk minimalisme, så er stadig ikke meget slinger i valsen.

En sort overdel med et par røde og grønne linjer prydet med Undefeateds navn var, hvad det blev til. Og hvis du stadig har din Gucci-nøglesnor fra folkeskolen, så har du vist lige fået et perfekt match. Samarbejdet er officielt, men hvornår skoen bliver tilgængelig vides endnu ikke.


Adidas hylder deres tidlige løbeteknologi

Det virker en anelse unødvendigt at Adidas’ ETQ-silhuet skal opdateres for at forblive aktuelle. Ikke desto mindre var det, hvad Adidas varslede i slutningen af juli, og nu er EQT Cushion ADV ‘Class of 91’ så født. En futuristisk hyldest til året, hvor Adias for alvor viste tænder i det løbetekniske kapløb, der foregik op gennem 90’erne.

Og når Adidas har flagene fremme, så gør de det ikke halvt. Af den grund skal du være ekstra hurtig, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få fingrene i den nye model. Der er nemlig kun lavet 1.991 par. Skoen bliver tilgængelig hos blandt andet Afew.

Læs også: Wood Wood løfter sløret for Adidas-samarbejde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af