Gigi Hadid havner i shitstorm før Victoria’s Secret-show i Shanghai

Gigi Hadid havner i shitstorm før Victoria’s Secret-show i Shanghai
Gigi Hadid til sidste års Victoria’s Secret-show i Paris (Foto: Julien M. Hekimian/Getty Images)

Som kendt i dag har man nok et had/kærlighedsforhold til sociale medier. For samtidig med at de nærmest skaber karrierer, er de kæmpe spinatfade, der blot venter på at blive trådt i. Det ved Gigi Hadid – og hvis hun skulle have glemt det, så er en hær af asiatere i gang med at minde hende om det.

Efter at modellen og Victoria’s Secret offentliggjorde, at hun alligevel er med i årets show, er hun nemlig havnet i en regulær shitstorm. Showet foregår nemlig i Shanghai i år, og mange folk i Asien er stadig sure over en video, som lillesøsteren Bella Hadid offentliggjorde i februar. Her ser man nemlig Gigi holde en Buddha-kage op til sit ansigt, mens hun kniber øjnene sammen. Det har flere set som et forsøg på at lave grin med den religiøse figur.

Gigi Hadid har nu skrevet en lang undskyldning via Weibo, der primært er udbredt i Kina, i håb om at kunne lægge låg på sagen.

»Det gør mig ondt at såre nogen, og I skal vide, at det aldrig var min mening at fornærme nogen igennem mine handlinger, og jeg undskylder overfor dem, der var såret eller skuffede på grund af mig. Jeg har den største respekt og kærlighed til det kinesiske folk og sætter pris på de utrolige oplevelser, jeg har haft under tidligere besøg«, skriver hun og fortsætter:

»Jeg har lært at passe mere på, i forhold til hvordan min handlinger kan blive opfattet, og jeg håber, at I vil acceptere min undskyldning. Jeg håber at møde mange af jer og give jer mulighed for at komme til at kende mig for mig. Jeg støtter ikke skadelig opførsel, og jeg vil have folk og fans fra alle baggrunde til at vide, at de er velkomne, elskede og respekterede af mig«.

Flere bemærker dog, at Gigi Hadid har valgt ikke at kommentere sagen på hendes normale sociale medieplatforme. Samtidig fjernede hun muligheden for at kommentere fra annonceringen af sin Victoria’s Secret-medvirken på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det har dog bare fået de mange sure asiatere til at kommentere på nogle af hendes ældre billeder, hvor de blandt andet bruger den samme slangeemoji, som Taylor Swift fik at føle (og nu har taget ejerskab over) efter hendes beef med Kanye West og Kim Kardashian.

Indtil videre har hverken Gigi Hadid eller Victoria’s Secret kommenteret sagen yderligere.

Læs også: Danske Josephine Skriver med i Victoria’s Secrets gigashow igen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af