Ugens bedste sneaker-nyheder – stærke farver, opdateringer og Rihannas jerngreb

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Pharrell her, der og alle vegne

Fra kollektioner til et utal af sneakers, Pharrell Williams har på mange måder stålet tronen fra Kanye West hos Adidas i år, og han er slet ikke færdig. Mens Yeezy Season 6 befinder sig i limbo, er Pharrell klar med fire nye triple-colorways af hans signatur Tennis Hu-model. Ud over denne røde lander en blå, mørkeblå og gul version i morgen, den 9. september. De koster 799 kroner hos Adidas.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

We think about it then manifest our thoughts #humanmade

Et opslag delt af Pharrell Williams (@pharrell) den

Pharrell har også brugt ugen på at tease et kommende par N.E.R.D-brandede NMD Hu Trail-sneakers, som han postede på Instagram. Ifølge de altid velinformerede Yeezy Mafia bliver det dog en meget begrænset release, som skulle få premiere på ComplexCon til november.


Adidas sætter farve på

Climacool 02/17 er en af Adidas’ nyere modeller – eller justeringer af Climacool-silhuetten – og minder lidt om en EQT ADV blandet med originalens hullede neopren overdel. Hvis det ikke er opsigtsvækkende nok for dig, så er Adidas’s seneste colorway af modellen måske noget. Den koster 900 kroner hos JD Sports.


Klassiker med et twist

Nike giver Air Force 1 en del opmærksomhed for tiden, især med de mange nye SF AF1, men nu også med nye colorways af Low-silhuetten. De ses oftest i den helt klassiske trippelhvide, men nu er Nike snart klar med tre sorte versioner, hvor Swoosh-logoet kommer i forskellige klare farver – gul, rød eller hvid. Der er ingen releasedato endnu, men de skulle lande i løbet af efteråret.


Flere trail-såler

Ja, tidligere på ugen satte vi fokus på tidens mange trail-såler og nævnte også dette samarbejde mellem Adidas og den tyske sneaker-butik The Good Will Out, selv om det ikke er ude endnu. Der er langt hen ad vejen tale en NMD CS1 i triple black med den bølgede sål. Den kommer til at koste 1.375 kroner, når den lander hos The Good Will Out den 16. september. Ugen efter vil flere forhandlere have den på hylderne.


Militant fest

Det er den følelse, vi får, når vi ser på Nikes seneste bud på den høje version af Special Field Air Force 1. Her møder modellens militærinspirerede look med ankelstropperne nemlig det dybrøde lakerede læder. Looket er også lavet på en Air Force 1 Low og sammen kalder Nike pakken for ‘Force Is Female’. De skulle lande i oktober.


Direkte fra blokken

Der er noget cement-agtigt over den kommende colorway af Asics’ GEL Diablo, og det klæder modellen, der passer godt ind i genkomsten af de lidt klodsede løbesilhuetter. De grå nuancer skaber ro omkring det voluminøse design, mens de røde logo på hælen er et fint knæk i looket. De kommer til at koste 1.000 kroner, når Naked sætter dem til salg ved midnat den 15. september.


Puma skruer op for Tsugi

Pumas Tsugi-linje har ofte mindet om Yohji Yamamotos Y-3-samarbejde med Adidas, men sjældent så meget som med den kommende Tsugi Kori. Her skruer Puma op for detaljerne og har skabt en teknisk sneaker, der blander mid-sokken med tidens trail-såler. Den nye model, der også kommer i andre colorways, skulle komme i salg hos Puma fra den 15. september.


Spiridon i stærk farve

Det kan være lidt kedeligt, når sportsmærkerne blot smider et hav af colorways ud af gamle, velkendte modeller, men så lander der nogle, som bare rammer plet, og man tilgiver pengemaskinen. Sådan har vi det med denne røde version af Air Zoom Spiridon, der også inkluderer sølvdetaljer på blandt andet Swoosh’en. Der er ikke så meget at sige. Det fungerer bare og sætter en streg under silhuettens gode år. Titolo har den til 1.200 kroner.


Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rihanna støtter sin egen organisation

Hun er godt i gang med at løbe med al opmærksomheden under den igangværende modeuge i New York. Hendes tretrinsraket startede i nat, hvor hun lancerede Fenty Beauty i stor stil, på søndag præsenterer hun sin næste Fenty-kollektion og torsdag i næste uge afholder hun sit Diamond Ball, hvor hun også releaser en særlig version af Puma Fenty Creeper. De skulle komme til salg klokken 16 hos Puma, og en del af overskuddet går til Rihannas støtteorganisation Clara Lionel Foundation.


Adidas opdaterer Tubular

Det har ofte virket som den model, der tog flest cues fra Yeezy Boost-modellerne, men nu er Adidas klar med en opdatering, som indeholder flere detaljer, der giver den mere karakter. Den hedder Tubular Rise og indeholder blandt andet en elastik omkring hælen samt en ruskindskappe, der er integreret i snøresystemet. Den fås allerede i en sort og en hvid colorway og koster 1.199 kroner hos Adidas. Ovenstående grå colorway lander på torsdag den 14. september.

Læs også: Sneaker-guide: Bliv efterårsklar med de kraftige trail-såler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af