Ugens bedste sneaker-nyheder – Nike-dominans, tech-detaljer og Karl Lagerfeld

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Nikes anderledes vinterstøvle

Tom Sachs skaber altid opmærksomhed med sine Nike-samarbejder. Den nye Mars Yard Overshoe er mere eller mindre en sko i en sko, hvor et par Mars Yard 2.0 er gemt inderst og omgivet af en ny sål og vandtæt pose med stropper og straps. Looket er nærmest moon boot-agtigt. Støvlen blev lanceret eksklusivt hos Dover Street Market i går og koster 3.325 kroner. Deres online-raffle er dog slut, og en bredere release er endnu ikke offentliggjort.


Tekniske detaljer fra Nike

Air Max 270-sålen rammer flere modeller. I denne uge har vi set en Air Force 270 Utility, som egentlig trækker på mange af de samle detaljer som Air Max 270 Bowfin. Det er nemlig de tekniske detaljer, der er i højsædet og skaber en både efterårsklar og flot sneaker, som passer godt ind i tidens militaristiske tendenser. Den forventes at koste 1.125 kroner, når den kommer i salg i løbet af november.


Samtidig er der landet netop landet en ny colorway af Air Max 270 Bowfin, der er en af vores yndlingssilhuetter dette efterår. Her tager den også trail-sneakernes hang til skarpe farver på sig. Den skulle lande i handlen snart og koster 1.299 ligesom de tidligere colorways.


Karl Lagerfeld møder Puma

Det er en af de tunge drenge, Puma har fået i nettet, når de lancerer deres samarbejde med Chanel- og Fendi-designeren. På sneaker-siden er det 50årsjubelaren Suede, som Lagerfeld har sat sit præg på. Mens der ikke er meget luksus over den, så er det Lagerfelds efterhånden ikoniske look og silhuet, der agerer inspiration på begge versioner af skoen.


Den ene spiller på jakkesættet, den anden har hans solbriller påsyet hen over vristen. Begge skulle komme i handlen den 18. oktober sammen med den kollektion, der også er en del af samarbejdet.


Nike ridder på Supreme-hypen

Det er efterhånden standard praksis, at Nike efterfølgende udnyttet den hype, der selvfølgelig opstår omkring alle deres Supreme-samarbejder. Det gør de også nu, hvor de efter Supreme x Nike SB Gato droppede, gør klar til at fortsætte fokusset på skatemodellen. Nike har nemlig præsenteret to nye, en primært hvid og en primært sort version, som forventes at lande senere i år.


Den uendelige historie

Vi har jo før været lidt efter Nike og Off-Whites manglende fornemmelse for, hvornår nok er nok. I hvert fald føles ‘The Ten’-looket efterhånden lidt overbrugt. Men ja, tro det eller ej, der er tilsynelandende ikke nogen hos Nike eller Off-White, som lytter til, hvad vi skriver.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af py_rates (@py_rates) den


I hvert fald fortsætter der med at lande billeder af kommende colorways. Det lader til at sorte versioner af Air Max 97 og Zoom Fly SP bliver de næste i rækken – og så er der også en opsigtsvækkende lyserød colorway på vej af Zoom Fly SP. Ingen officielle releasedatoer er dog meldt ud.


Nike cementerer tech-dominans

Det er ikke kun Air Max 270-sålen, der bliver brugt i tech-sammenhæng, generelt står Nike bare stærkt på trail-/techfronten. Det slår de nu fast med to andre modeller. Air Terra Humara ’18 er nemlig også kendetegnet ved sine vandreskosdetaljer som en kraftig sål, læderforstærknigner, mesh og selvfølgelig snøresystemet. Den er både årstidsparat og med på sneaker-tendenserne. Den skulle komme i handlen senere på måneden.


Samtidig bringer Nike ACG nu Okwahn II-silhuetten tilbage, og som vi kender det fra All Condition Gear-underbrandet, så er den naturligvis klar til at modstå lidt af hvert, selvom den også bare er en flot hverdagssko.


Der er allerede teaset to nye colorways, som forventes at komme i handlen i løbet af efteråret.


Nike er også klar med nye colorways af Air Vapormax Utility, som spiller på det samme look. Begge er vandafvisende, og så er hele snøresystemet altså gjort synligt på de ny varianter, hvilket er med til at sørge for de tydelig tech-vibes.


Ingen af de to colorways er i handlen herhjemme endnu, men mon ikke de snart lander?


Ny React-model fra Nike

Den kunne sagtens være sat sammen med ovenstående tech-sneakers, men nu får den sit eget punkt for at understrege, hvor stor en succes React-modellerne har været for Nike i år. Selvfølgelig ført an af React Element 87, der netop er landet (og udsolgt) i to nye colorways. Nu udvider Nike så familien, når React Runner Mid WR ISPA lander. Modellen har selvfølgelig React-sålen og videreføre også tech-looket fra sine åndsfæller. Derfor formoder vi også, at den skal ud på hylderne her i efteråret, men der er ikke meldt en releasedato ud endnu.


Puma tilbage på basketbanen

Med denne farveglade Court Disrupt er Puma klar med deres første basketballsko i 20 år. Knit-skoen udmærker sig også ved sit snøresystem og sin Hybrid Foam-sål, som er synlig igennem det gennemsigtige yderlag. Skoen koster 900 kroner og sælges kun i Pumas webshop.

Læs også: Zara gør det igen: De fire vildeste sneaker-kopier lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af