Ugens bedste sneaker-nyheder – kendis-uge, ny Air Max og Spiderman

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af @virgilabloh den

Ustoppelige Virgil

Ja, han har pænt travlt, ham Virgil Abloh. I næste uge lander de nye colorways af ‘The Ten’-versionen af Air Force 1 (Naked er eneste danske forhandler), og nu har Virgil afsløret en blå colorway på sin Instagram. Rygterne siger dog, at der måske er tale om en version, som kun vil blive solgt på Museum for Contemporary Art i Chicago, ligesom hans tidligere har lavet en version til MoMA i New York.


Ustoppelige Kanye

Ja, why not, Kanye og Adidas holder også skruen i vandet. I denne uge er der landet billeder af to nye colorways af Yeezy 700 og 700 V2, der begge lader til at blive prioriteter for samarbejdet næste år. Det er nemlig først der, at den neutrale version af Yeezy 700 og den sorte 700 V2 forventes at komme i salg.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af WAVYLORDVISUALS© (@wavylord) den


Det var Kanye selv, der fremviste den kommende version af Yeezy 700 V2, samtidig med at han også luftede det XXXTentacion-merchandise, som han har lavet i forbindelse med sit nummer, ‘One Minute’ på den afdøde rappers nye album, ‘Skins’.


A-Cold Wall x Nike lander

Vi har tidligere skrevet om Samuel Ross’ nyeste Nike-samarbejde, og mens deres Vomero Zoom +5 er landet (Wood Wood har dem), så er tiden nu kommet til den engelske designers bud på Air Force 1. Eller tiden er næsten kommet. Naked har startet sit raffle, der slutter på tirsdag. Vinder får besked torsdag og mulighed for at købe skoen for 1.550 kroner.


Nike giver React Element 55 shine

Det er egentlig fair nok, at det er 87’eren, der er løbet med det meste af opmærksomheden, når det kommer til React Element-modellen. Den hidsige farver og gennemsigtige overdel er trods alt mere tidstypisk, men 55’eren er ikke langt efter.


Det beviser disse to nye colorways, som der er landet billeder af i løbet af ugen. Trail-detaljerne og den nedsunkne Swoosh gør den stadig stærk. Det vides endnu ikke, hvornår de to versioner kommer i salg.


Disruptor, nu som støvler

Vinteren kan være en kold tid for sneaker-fans, men Fila vil være med til at holde din kropstemperatur oppe med deres støvleversion af den populære Disruptor 2-model. Som støvler kommer den ovenikøbet med foret skæfte. Indtil videre skal du dog vove dig ind på brandets koreanske webshop, hvis du skal have fingre i dem.


Nike klar med ny Air Max

Det gennemsigtige look fortsætter hos Nike, der lige har sluppet deres Air Max Dia SE QS, hvor overdelen også afslører huller i strømperne. Mens overdelen trækker på looket fra Zoom Fly, så sender luftpudehullet tankerne tilbage til Air Max 1. Her er der bare indsat en ekstra luftpude, ligesom mellemsålen generelt er en del tykkere. Den ny model fås i to colorways hos Nike og koster 999 kroner.


Vince Staples forsætter Converse-parløb

Den californiske rapper startede året med at lave sine egne Chuck Taylor, og nu runder han også året af et nyt samarbejde. Nu har han lavet en sjov version af Thunderbolt OX, hvor de sorte syninger nærmest ligner blyantstreger. Skoen lander hos tyske Overkill den 18. december og koster 825 kroner.


Puma opdaterer gammel sci-fi-model

Tidligere i år lånte Ader Error noget af looket fra RS-Computer, da det sydkoreanske mærker samarbejde med Puma. Nu er det dog Puma selv, der tager skridtet videre. For Ader Errors model havde ingen af den oprindelige elektronik i hælkappen, men den genopliver Puma nu – og ja, opdaterer. På den nye model agerer den en slags løbecomputer, som kan tilgåes via BlueTooth. Men ja, skoen er kun lavet i 86 (!) styk og blev sat til salg i går i få udvalgte butikker, så den bliver nok tæt på umulig at få fat på.


Nike leger med Spiderman

I forbindelse med ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ har Nike sluppet den version af Air Jordan 1, som hovedpersonen Miles Morales går i. Den er en gennemsigtig sål og M3-refleksprikker på hele overdelen som nogle af sine kendetegn. Den kom dog allerede i salg fredag morgen og blev hurtigt udsolgt, så det er resell-markedet, der er vejen frem, hvis du må have et par.


Pharrell og Adidas slutter året med ny colorway

Pharrell er efterhånden ved at være kendt for at bruge godt med farver, når han designer sko med Adidas, og det gør sig også gældende med denne Crazy BYW X. Der er skrevet ‘Gratitude’ og ‘Empathy’ langs snørebåndene, hvilket passer godt ind i juletiden. Den vilde sko bliver sat til salg den 22. december, hvor Naked sælger den for 2.000 kroner.

Læs også: Kan Supreme Italia ødelægge hypen for det originale skatebrand?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af