Justin Bieber lancerer eget tøjmærke – referencer til Yeezys monokrome looks

Justin Bieber lancerer eget tøjmærke – referencer til Yeezys monokrome looks

Justin Bieber skal nu skrives på listen over popstjerner med deres eget tøjmærke. En liste der altså tæller navne som Rihanna, Beyoncé, Kanye West, Drake, Tyler, The Creator og så videre. Efter nogle måneders små hentydninger er Drew House nemlig blevet en realitet, da den første kollektion er blevet lanceret og sat til salg.

Selvom de ikke råber op om forholdet til Bieber, der altså hedder Drew til mellemnavn, så skulle det være sikkert, at det var ham, der allerede for et år siden sikrede sig retten til navnene The House of Drew, Le Maison Drew og bare Drew. I december teasede han også selv det kommende brand på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

@drewhouse

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Brandets første kollektion virker 90’er-skate-inspireret med løse silhuetter og fokus på korte og langærmede t-shirts, hoodies og flere styles i fløjl. Mens t-shirts og hoodies bringer klare farver ind i kollektionen, ligesom logo-smiley’en, så er fløjlstingene holdt i beige, hvilket på nogle af deres lookbook-billeder skaber et monokromt look, som vi især har set det hos Yeezy, der dog ofte har helliget sig bomulden.

Kollektionen er sat til salg i Drew Houses webshop og priserne ligger fra omkring 350 for t-shirts til 700 kroner for hoodies, mens nogle af fløjlstingene runder de 1.000 kroner.

Så må vi se, om Bieber snart begynder at gå i tøjet.

Læs også: Cardi B udstiller slutshaming på Instagram efter sine seneste outfits

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af