Kanye West viser flere tusinde Yeezy-sneakers frem i ny video: »Yeezy er sneakerens svar på Lamborghini«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kanye West er eftersigende nummer 3 på årets Celebrity 100-liste fra Forbes, og derfor er han på magasinet forside. Det skyldes især (eller måske næsten udelukkende) hans Yeezy-eventyr, hvor han stadig ejer 100 procent af firmaet. Han vurderes til at have tjent 150 millioner før skat det seneste år. Hele Forbes-listen er endnu ikke offentliggjort.

I forbindelse med forsideinterviewet (som kan læses her) har Forbes lavet ovenstående video, hvor Kanye og journalisten kigger på en imponerende Yeezy-cirkel af sneakers bestående af prototyper, modeller der har været i salg, og nogle som måske aldrig bliver til noget. Der er blandt andet flere versioner af den vilde Yeezy Boost 451 og den basketballsilhuet, som har floreret på nettet de seneste uger.

Kanye fortæller, at han altid har været meget inspireret af den japanske sci-fi-film ‘Akira’ og af Lamborghini. »Yeezy er sneakerens svar på Lamborghini«, som han siger.

Han mener også, at alle skoene, selv prototyperne er vigtige. »Hvad er en Picasso-skitse værd? Hvad er en Warhol-skitse værd?«, siger han blandt andet i videoen, hvor han også er meget følelsesladet omkring synet af alle skoene og siger, at vi burde behandle designere og kunstnere bedre.

»Folk er nødt til at forstå noget om kunstnere – folk der dedikere deres liv, kommer på hospitalet og tilbage, for at bringe lykke – at de bør elskes og behandlet, som du ville behandle din bedstemor, der kommer med kage. Fordi de her ting er lavet for at bringe uberegnelig lykke«, siger han.

Læs også: Kanye West spottet i vilde sko, der må formodes at være en kommende Yeezy-model – North West gik i dem på Coachella

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af