Ugens bedste sneaker-nyheder – Nike styrer med flere samarbejder og underlinje

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Sacai fortsætter succesfuldt Nike-collab

Det er et af årets bedste sneaker-samarbejder, der nu får en fortsættelse. Sacais dobbelt-op-look på Blazer Mid og LDWaffle kommer nu i nye colorways, ligesom der følges op med en tøjkollektion, der gør brug af lidt af den sammen dekonstruktionsdesigntilgang.


Mens Blazer Mid tager det dobbelt fuldt ud med ekstra mudguards og to snørebånd, så er det den dobbelte mellemsål, som stjæler billedet på LDWaffle.


Sidst kom begge modeller til salg herhjemme med lodtrækninger, men det vides endnu ikke, om det også er tilfældet denne gang. Indtil videre lander de nye colorways af LDWaffle den 12. september internationalt, mens Blazer Mid kommer i salg ugen efter.

Adidas fejrer sit Torsion-system

Det er 30 år siden, at den tyske sportsgigant introducerede Torsion-systemet i sine mellemsåler, og det fejrer brandet ved at re-release en serie af ZX-modeller. 5000 er ude, 6000 lander i morgen, 7000 den 24. august, før der sluttes af med ZX 9000 den 31. august.

Naked har fået ZX 5000 på hylderne til 1.000 kroner, og de får også de tre næste modeller, mens Wood Wood får 7000 og 9000 i større størrelser.


Der er mere Torsion at hente, når Adidas hiver 90’er-modellen Torsion TRDC frem fra arkivet den 23. august. Det er en gammel trail-løbesko, så den bonger ud på flere af tidens tendensbarometre. Naked sætter den til salg for 1.100 kroner.

Rygtebørsen sætter dato på næste Nike x Off-White

Det er gaven, der bliver ved med at give, for selvom om ‘The Ten’-tanken efterhånden er blevet malket godt og grundigt af Virgil Abloh og Nike, så er årets modeller faktisk ret stærke med deres vilde snøredetaljer og såler.


De næste i rækken ser ud til at blive Waffle Racer SP, som ifølge rygterne skulle lande den 5. september, mens Py_rates mener, at Vapor Street-silhuetten skulle komme i salg den 3. oktober. Forvent flere raffles.

Flere billeder af Yeezy Boost 350 V3

Vi bliver i rygteland, hvor Yeezy Mafia har delt flere billeder af den formodede opdatering af Yeezy Boost 350. De tydeliggør modellens mid-højde, tættere Primeknit-vævning og mere strømlinede sål. Samtidig skriver de, at den forventes at komme i salg i starten af 2020 og koste omkring 1.550 kroner. Se flere billeder hos Yeezy Mafia.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af flame (@travisscott) den

Travis Scott teaser igen samarbejde

Det er daglig kost, at folk som Pharrell Williams, Kanye West og Travis Scott bruger sociale medier og offentlige optrædener til at tease kommende sneaker-samarbejder. I denne uge er det Scott, som delte dette billede, hvor han bærer en tidligere uset colorway af Air Force 1. Den kendetegnes blandt andet af et ‘Cactus Jack’-panel på overdelen og en guldhæl, ligesom der lader til at være både snørebånd og lynlås. Der er endnu ikke flere detaljer.

New Balance giver 990 v5 lidt kant

Den seneste opdatering af 990-modellen var måske en anelse for poleret og moderne, hvilket i hvert fald fjernede nogle af New Balances tydelige retrokendetegn. Nu skubber brandet så lidt til modellen ved at give den en trail-sål, som vi også tidligere har set på en 801. Modellen skulle lande i butikkerne i august, men det vides endnu ikke, om det også gælder Europa.

Flere modeller fra Nikes nye underlinje

Sammen med N. 354 og The10th er D/MS/X en af de nye underlinjer, som Nike præsenterede tidligere i år. Den skulle stå for nogle af de vildere og mere grænsesøgende designs, som vi nu har fået flere eksempler på.


N110 D/MS/X er lige landet og minder lidt om en ekstrem version af Vaporfly-løbeskoen, hvor sålen nærmest er splittet i to og overdelen er lave i et særligt Flyknit, der gør visse dele af skoen gennemsigtig. Naked har den i to colorways til 1.300 kroner.


Nike er også klar med en model, der tilsyneladende bare hedder D/MS/X, og som deler sål med N110’eren, men har lidt andre detaljer på overdelen. Den skulle komme til salg snart, men er endnu ikke landet på hylderne herhjemme.


Man kan godt genkende nogle af snøresystemets detaljer fra D/MS/X, men ellers er denne Vapormax-version nu helt sin egen, hvor detaljer som de skinnende, hvide plastik-mudguards og velkrostroppen ved anklen stikker ud. Aphrodite i England har dem til 1.400 kroner.

Opening Ceremony fejrer Skechers-fødselsdag

Det er endnu en 90’er-model, der får en jubilæumsrevival, når Opening Ceremony graver Energy-silhuetten frem fra Skechers-arkivet. Den kommer i tre colorways og passer perfekt til fans af Fila Disruptor 2 og andre voluminøse læder-sneakers. De koster 688 kroner og sælges eksklusivt hos Opening Ceremony.

Puma udvider sin nye sål

Her bliver LQDCELL-teknologien i sålen brugt på denne Omega Density, og resultatet er både 90’er-agtigt med den kraftige sål og løbe-looket samt futuristisk med farvesplatter, snøresystemet og den gitter-agtige overdel. Den fås i tre colorways og koster 850 kroner hos Puma.

Converse til det våde efterår

Det er ikke den oplagte efterårs eller vintersko, men det har Converse været klar over længe. Her fortsætter de samarbejde med Gore-Tex, det netop sørger for, at den ikoniske lærredssko er bedre klædt på til efteråret. Den fås også i en sort colorway og koster 825 kroner hos Converse.

Læs også: Billie Eilish trækker tøjsamarbejde tilbage efter kopianklager

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af