Ugens bedste sneaker-nyheder – Supreme-rygter, selvsnørende Haurache og dekonstruktion

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Supreme-rygter, selvsnørende Haurache og dekonstruktion
Solbrillemærket Retrosuperfuture sætter farve på Vans.

Supreme på vej med ny Nike-sko

Det er Supreme-season. Skate-brandet har lige sluppet de første ting fra deres efterårskollektion – inklusive burner-phones – og nu skulle der være et nyt Nike-samarbejde på vej. Det er meget passende en version af Nike SB’s Dunk Low, der har fået sølvdetaljer. Ifølge rygtebørsen skulle den komme i salg den 12. september, også hos Nike.

Selvsnørende Nike Huarache

Nike har brugt sin FitAdapt-teknologi på en gammel kending, som dog er blevet justeret lidt til for at få plads til det automatiske snøresystem. Som med tidligere versioner kan snøringen justeres via Nike Adapt-appen. Skoen kommer til salg den 13. september via Nikes SNEAKR-app og i Highsnobietys webshop. Den skulle koste 2.600 kroner.

Pharrell og Adidas sætter fokus på kvinderne

‘Now Is Her Time’ hedder tøj- og skokollektionen, som Adidas og Pharrell Williams har lavet for at sætte fokus på ligestilling og kvinders rettigheder. På skofronten inkluderer den monokrome colorways af Solar Hu-, NMD og BYW-silhuetterne plus en version af Adilette-sandalerne med hælstrop.


Hele kollektionen kommer til salg den 13. september hos udvalgte forhandlere.

Nike går 3D

Det er på med de gode gamle 3D-briller, hvis du skal have det fulde udbytte ud af Nikes seneste version af den populære Air Force 1-silhuet. Altså de er også ret fede uden, men med brillerne på bliver Swoosh’en, altså levende. Titolo har den til 600 kroner, men kun hvis du bruger en størrelse mellem 38-40.

Vans hopper med på patchwork-trenden

Der er en fin bæredygtig tanke i patchwork, da det tillader brands at bruge nogle af de materialerester, der uundgåeligt skabes i produktionen. Det har vi blandt andet set Soulland gøre i deres seneste kollektioner, og nu er Vans klar med to sneakers, der har samme tilgang.

Den ovenstående Vans Old Skool Cap LX blander farver og materialer til at skabe en dekonstrueret version med flere fine detaljer. Den koster 750 kroner hos 43einhalb, når den bliver sat til salg natten til søndag.
https://www.43einhalb.com/en/vans-old-skool-cap-lx-regrind-multicolor-285684


Size? har holder sig til sort, hvid og grå på deres version af Bold Ni, men der er til gengæld ikke sparet på mønstre og materialer, ligesom syningerne er gjort ekstra tydelige nogle steder. Modellen koster 650 kroner hos Size?

Puma mindes Nipsey Hussle

Samarbejdet mellem den dræbte rapper og Puma var linet op før hans død, og nu fører Puma det ud i livet, når en capsule-kollektion bliver sat til salg i næste uge. Det er Hussles tøjmærke, The Marathon Clothing, og Puma, der er afsenderne, og på skosiden har de lavet to colorways af California-silhuetten.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ShoePalace.com (@shoepalace) den


Kollektionen bliver sat til salg den 5. september eksklusivt hos Shoe Palace, også online. Alt overskud går til Neighborhood ‘Nip’ Foundation.

Cottweiler tager Reebok med i skoven

Med deres Reebok DMX Trail Shadow giver et af engelsk modes mest interessante brands deres bud på en trail-sneaker. Den er både clean og sporty og dækker noget af Reebok-logoet med det udvendige snøresystem. Den skulle komme til salg hos Sneakersnstuff i dag, men er indtil videre ikke at finde på deres site. Hold øje.

Solbrillemærke sætter farve på Vans

RETROSUPERFUTURE er glade for farve, og det er også tydeligt på deres to versioner af Vans OG Style 43 XL. Her er det nemlig sålerne, der løber med al opmærksomheden, men overdelens lærred og ruskindsnude er meget afdæmpet.

Nike klar med to nye React-modeller

Vi skrev allerede lidt om React Sertu, da den først blev teaset i juni. Nu er den så lige kommet til salg. Den tager React-sålen ind i en blanding af et trail– og livsstilsunivers, hvor tekniske detaljer blandes med flotte læder- og ruskindsdetaljer. Titolo har den på hylderne til 1.125 kroner.


Den højskaftede React Ianga tager samme design-approach, og begge er også en del af Nike-underlinjen The 10th, der er en hyldest til grundlæggeren Bill Bowermans militærtjeneste. Den kommer til salg den 6. september og koster 1.050 kroner hos Nike.

New Balance dyrker dekonstruktion

Trail, trail, trail. Ja, med deres MSCRC-silhuet har New Balance lavet en flot bud på en dekonstrueret sneaker, der både er stærk nok til naturen og flot nok til byen. Af de mange detaljer er det især sjovt, hvordan de har brugt snøresystemet langs overdelen til at forme N-logoet. Skoen kommer til salg i tre colorways den 6. september hos Sneakersnstuff og koster 1.299 kroner.

Læs også: Street style: Chart holdt sin store åbningsfest på Kunsthal Charlottenborg

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af