Virgil Abloh, Kim Kardashian, Hailey Bieber m.fl. går virtuel catwalk for velgørenhed

Virgil Abloh, Kim Kardashian, Hailey Bieber m.fl. går virtuel catwalk for velgørenhed
Det bliver vist uden Kanye, når Kim Kardashian og Virgil Abloh støtter Carine Roitfelds tiltag. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Der er efterhånden mange eksempler på, hvordan coronakrisen har fået de kreative ideer til at spire. Fra Instagram Live til små webfilm og koncerter i Fortnite og Minecraft.

Nu melder modeverdenen sig under fanerne, når designere som Virgil Abloh, Heron Preston, Simon Porte Jacquemus og Alexander Wang og modeller som Hailey Bieber, Ashley Graham, Karlie Kloss, Winnie Harlow og Halima Aden – og ja, kendisdronningen Kim Kardashian – skal være med i et virtuelt modeshow på fredag.

Det er moderedaktøren og stylisten Carine Roitfeld, der står bag konceptet, som hun laver i samarbejde med organisationen amfAR. De støtter normalt HIV/AIDS-research, men har for nyligt også lavet en fond, der støtter covid-19-research.

De mange modepersonligheder vil gå catwalk i deres egne hjem og skulle være stylet i eget tøj i samarbejde med Roitfeld. Nogle vil også give miniinterview. Det hele sker på Youtube på fredag den 1. maj med start klokken 22. Læs mere HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af