Hvilke træningstights er de bedste? – eksperterne guider

Vi har bedt to personlige trænere om at skære gennem markedet og pege på de bedste af de der ualmindeligt tætsiddende bukser til din træning.
Hvilke træningstights er de bedste? – eksperterne guider
Det danske brand 7 Days er blandt de anbefalede.

Det er meget muligt, at et par tights den seneste tid har været hjemmeuniformen, du har jokket rundt i fra sofaen til køleskabet og tilbage igen. Og nej, til dem er der måske ikke så mange andre krav, end at de trofast former sig efter det, der indtages i løbet af dagen.

Men når det kommer til de tights, man har planer om at svede, er det ikke helt så simpelt. De skal sidde tæt, men ikke for stramt. Og så skal de være både flotte, fleksible og såkaldt squat-sikre (hvilket åbenbart er en ting). Det fortæller Sara Jin Smidt og Line Hansen, der begge arbejder som personlige trænere. Her anbefaler de hver især deres favoritter.

7 Days Active

7 DAYS ACTIVE basis-tights

»At finde de perfekte sorte tights har taget mig årevis, men endelig er de her. Det nye danske brand 7 Days har lavet et par basis-tights i det blødeste materiale med et feminint fit, der ikke ryger ned – uanset hvor mange burpees og englehop du laver. Og så har de den der helt fantastiske bredde-kant i taljen, som strammer ind og sidder til uden dumme snore eller lommer med lynlås, der giver sår mellem balderne, hvis du laver for mange øvelser på ryggen. Alt i alt de perfekte træningstights«

Sara Jin Smidt, chefredaktør på FIT LIVING og kvinden bag bloggen Healthy Skinny Bitch.

Nike

Nike Techknit Epic-tights

»Nike har igennem rigtig mange år specialiseret sig i at lave løbetights, og det ses og mærkes tydeligt, hvis du ifører dig deres techknit-model. Disse klassikere er lavet til dig, der ønsker et par tidsløse løbetights med en lille nøglelomme foran, en større lomme bagpå med plads til kreditkort og en gel samt en snor i den højtaljede bredde kant, som du kan stramme til lige så tosset, du ønsker. De små reflekslogoer gør det trygt for dig at løbe i mørke, og så er det én af de få løbetights, der ikke har lynlås for neden, så også de kortbenede kan bruge dem med et lille opsmøg«.

– Sara Jin Smith, personlig træner, chefredaktør på FIT LIVING og kvinden bag bloggen Healthy Skinny Bitch.

Hummel

Hummel Sue Seamless-tights

»Der findes mange gode yogatights, men Hummels Seamless Sue-tights er dog noget ganske særligt. Der er som navnet indikerer ikke nogen syninger, der gnaver eller generer. Og så er det lavet i verdens blødeste materiale, som ikke bliver gennemsigtigt, når du bukker dig forover i en downward-facing dog pose. Så du kan roligt stritte med bagdelen, trække vejret dybt og koncentrere dig om din praksis i stedet for din påklædning«.

– Sara Jin Smith, personlig træner, chefredaktør på FIT LIVING og kvinden bag bloggen Healthy Skinny Bitch.

Eyda

EYDA Lise tights

»Jeg er vild med alle de tights, jeg har prøvet, fra det danske mærke Eyda. De har den bedste komfort, passer alle kropsformer, og så er der tænkt over alle detaljerne. Der er en lomme til mobilen – på nogle modeller er det bagpå, andre på siden. Farverne er flotte, og de nyeste Julie seamless tights passer ALLE kropsformer. Alle tights er squat-sikre, bliver siddende, er højtaljede, og så er de ikke gennemsigtige, hvilket ofte kan være et problem med tights. For mig at se alt det, de perfekte tights skal kunne«.

– Line Hansen, personlig træner og kvinder bag bloggen Lines Livsstil.

Reebok

Reebok LUX highrise

»Jeg har været ambassadør for Reebok de seneste 3 år, og derfor har jeg også afprøvet rigtig mange af deres tights. Og jeg er klart mest til de modeller, der hedder LUX highrise, fordi de har en høj talje, hvilket er vigtigt for mig, når det kommer til komfort under en hel træning. Under min forrige graviditet brugte jeg kun Reebok-tights, og jeg havde først til sidst brug for at stige en størrelse, fordi de både basser til dem med og uden gravid mave. Det bliver siddende, de bliver ikke gennemsigtige. Og de fleste af dem er squat-sikre«

– Line Hansen, personlig træner og kvinden bag Lines Livsstil.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af