Microsoft bekræfter rygterne: Xbox Series S er officielt annonceret

Microsoft bekræfter rygterne: Xbox Series S er officielt annonceret
Første billede af Xbox Series S.

Rygterne om en ny, mindre udgave af den kommende Xbox Series X har taget til den sidste uges tid, og nu bekræfter Microsoft det, de fleste efterhånden vidste: Xbox Series S er officiel.

Konsollen forventes ifølge flere kilder at blive lanceret side om side med Xbox Series X den 10. november i år.

Hvor Xbox Series X er Microsofts bud på næste generations stærkeste konsol, bliver Xbox Series S efter sigende mindre kraftfuld. Til gengæld bliver den også billigere.

Xbox Series S vil koste $299, hvorimod Xbox Series X og PlayStation 5 forventes at ligge på enten $499 eller $599 (danske priser er endnu ikke annoncerede).

Den lave pris betyder dog også, at Xbox Series S ikke byder på helt samme features som Xbox Series X. Selvom Microsoft endnu ikke har bekræftet de tekniske specifikationer, kunne det blandt andet tyde på, at konsollen ikke vil understøtte 4K på nye spil.

Derudover vil konsollen formentlig heller ikke have et diskdrev, så man skal altså være forberedt på udelukkende at kunne afvikle spil digitalt.

Kan man leve med det, virker Xbox Series S mere og mere som det oplagte valg, hvis man er ude efter en billigere udgave af næste generations Xbox. Især hvis man kombinerer det med Microsofts spiltjeneste Game Pass.

Opdatering kl. 10.57:
Efter Microsoft har bekræftet Xbox Series S, er en marketingvideo tilsyneladende blevet lækket af netop konsollen.

Videoen kommer fra Twitter-brugeren @_h0x0d_, der tidligere har stået bag troværdige afsløringer fra Xbox.

Videoen viser klip fra nogle af de kommende titler, som kan man spilles på Xbox Series S, heriblandt ‘Halo’ og ‘Assassin’s Creed Valhalla’.

Derudover er der også lidt flere tekniske facts om konsollen. Det bekræftes, at konsollen udelukkende er digital, og at den ikke afvikler spil direkte i 4K, men at den derimod benytter sig af opskalering.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af