Her er de PlayStation 4-spil, der ikke virker på PlayStation 5

Her er de PlayStation 4-spil, der ikke virker på PlayStation 5
‘Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One’ er blandt spillene, der ikke virker på PlayStation 5. (Foto: PlayStation)

Når Sony tager skridtet fra PlayStation 4 til næste generations PlayStation 5, er det ikke alle spil, der klarer overgangen.

Sony har netop offentliggjort en liste over de spil, der ikke er kompatible med den nye konsol, og heldigvis er der tale om et ganske lille udvalg.

‘DWVR’, ‘Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One’, ‘TT Isle of Man – Ride on the Edge 2’, ‘Just Deal With It!’, ‘Shadow Complex Remastered’, ‘Robinson: The Journey’, ‘We Sing, Hitman Go: Definitive Edition’, ‘Shadwen’ og ‘Joe’s Diner’ er de eneste, der på nuværende tidspunkt er bekræftet som ikke-kompatible med PlayStation 5.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det betyder dog ikke, at dit yndlingsspil helt sikkert fungerer på PlayStation 5. Sony advarer nemlig om, at »nogle PS4-spil kan fejle eller opføre sig utilsigtet, når spilles på en PS5-konsol«.

Går du med planer om at købe ekstra indhold til dit PS4-spil, anbefaler Sony i øvrigt, du lige afprøver det på en Playstation 5 og ser, om du er tilfreds med spillet, inden du køber det ekstra indhold.

For de PS4-spil, som kan afvikles uden problemer på en PlayStation 5, er der til gengæld gode nyheder. Flere af dem vil nyde godt af det såkaldte Game Boost, hvor den nye konsols hestekræfter giver dem et teknisk løft.

PlayStation 5 udkommer den 19. november i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af