Streaming af Xbox-spil kommer til iPhone og iPad i 2021

Streaming af Xbox-spil kommer til iPhone og iPad i 2021
'Halo Infinite'. (Foto: Microsoft)

En af de helt store features i Microsofts abonnementstjeneste, Game Pass, er muligheden for at streame Xbox-spil til telefoner og tablets.

Indtil videre har det kun været muligt til enheder med Android, men det ændrer sig næste år, rapporterer Business Insider.

Ifølge kilder har Xbox-chef Phil Spencer ved et internt møde udtalt til sine medarbejdere, at Game Pass kommer til iPhone og iPad. Streamingdelen af Game Pass lanceres desuden også på PC i 2021.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Microsoft har haft problemer med Apples strikse regler for apps i App Store, hvor Apple især slår ned på konkurrenters spil-streamingapps. Det skyldes, at Apple kræver en gennemgang af samtlige spil i tjenesten, hvilket kan være op til hundredvis af spil, der skal tjekkes igennem.

Derfor bliver løsningen på Game Pass heller ikke en decideret app, men derimod en løsning direkte i din iPhone eller iPads browser.

Microsoft har endnu ikke kommenteret på nyheden, og det er derfor heller ikke bekræftet, at Game Pass kommer til iOS. Men Spencer har tidligere udtalt, at Microsoft ønsker at tilbyde funktionerne til Apple-brugere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af