Danske IO Interactive skal udvikle nyt James Bond-spil

Danske IO Interactive skal udvikle nyt James Bond-spil

Danske IO Interactive har god erfaring med hemmelige agenter, efter de i en længere årrække har haft stor succes med den skaldede lejemorder Agent 47.

Nu tager de dog skridtet videre og kaster sig over den måske mest ikoniske agent nogensinde, nemlig James Bond.

Det har spilstudiet netop afsløret i en ny video på YouTube, hvor de løftede sløret for deres kommende ‘Project 007’, der indtil videre kun er en midlertidig titel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

IO Interactive, der står klar med ‘Hitman 3’ i januar 2021, både udvikler og udgiver ‘Project 007’, men ellers er det stadig sparsomt med detaljer.

hjemmesiden for det nye spil står der dog, at der er tale om en »original historie om James Bonds oprindelse«. Spillet udvikles hos IO Interactives danske studie i København samt deres kontor i Malmø.

Afsløringen falder i en måned, der ellers skulle have budt på James Bonds seneste udskejelser i ‘No Time to Die’. Filmen er dog blevet udskudt på grund af coronavirus og står nu til at få premiere 2. april 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af