‘No Time to Die’ er udskudt – igen

‘No Time to Die’ er udskudt – igen
Daniel Craig som James Bond.

Det så længe ud til, at Daniel Craigs sidste tørn som James Bond, ‘No Time to Die’, ville få premiere i november 2020. Men corona har endnu engang forpurret lanceringsplanerne.

Producenterne bag spionbraget kan nu meddele, at ‘No Time to Die’ er blevet udskudt for anden gang, sådan at den nu står til at få premiere 2. april 2021 – godt ét år efter den oprindelige premieredato i april 2020.

Udmeldingen kommer efter et skuffende internationalt billetsalg til Christopher Nolans actionbasker ‘Tenet‘, der kun har tjent omkring 285 millioner dollars på verdensplan over de seneste fem uger. Den skuffende præstation skyldes særligt, at det yderst lukrative biografmarked i USA stadig mestendels er lukket ned og truet af konkurs.

For et par uger siden valgte Disney desuden at udskyde sine kommende storfilm som ‘Black Widow‘ og ‘West Side Story‘, der også er rykket til 2021.

Indtil videre er blockbustere som ‘Dune‘, ‘Wonder Woman 1984‘ og Pixar-filmen ‘Soul‘ fortsat planlagt til premiere i december 2020, men det kan hurtigt ændre sig, hvis dominoeffekten griber om sig.

Den nye premieredato for ‘No Time to Die’ kan desuden få film som ‘Fast & Furious 9’, der på nuværende tidspunkt er sat til premiere samme uge som ‘No Time to Die’, til at skifte dato. Hvis ‘F9’ er nødsaget til at rykke, kan det få indflydelse på store dele af blockbuster-premierekalenderen i det nye år.

Opdateret 3. oktober kl. 10.28: ‘F9’ er nu udskudt til 28. maj 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af