Bekræftet: ‘No Time to Die’ får premiere i 2020

Bekræftet: ‘No Time to Die’ får premiere i 2020
Daniel Craig som James Bond.

‘No Time to Die’ skulle egentlig have haft premiere i foråret, men blev (som alt andet) udskudt grundet COVID-19. Det har længe svævet i det uvisse, om Sony ville fastholde premieredatoen i november 2020, men nu lader det altså til at være bekræftet.

Der er netop udgivet nye plakater og promomateriale, som bekræfter en premiere 12. november i år. Det er således glimrende nyheder for de pressede biografer, der i den grad mangler store Hollywood-titler.

Christopher Nolans ‘Tenet‘ har da også bevist, at publikum er klar til at gå i biografen efter en flot åbningsweekend – både herhjemme og internationalt.

‘No Time to Die’ siges at være Daniel Craigs sidste film som 007. Rami Malek spiller en mystisk vansiret skurk, mens Bonds familiehemmeligheder spøger i baggrunden, når der også er gensyn med Christoph Waltz som Blofeld og Léa Seydoux som Madeleine Swann.

Filmen instrueres af Cary Fukunaga, mens Billie Eilish har lavet titelsangen. Premieren er sat til 12. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af