Så er traileren landet til Daniel Craigs sidste Bond-film, ‘No Time to Die’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så landede traileren til den stærkt imødesete James Bond-film ’No Time To Die’.

I filmen møder vi en pensioneret Bond, der nyder et roligt liv på Jamaica. Da hans gamle ven fra CIA, Felix Leiter, beder ham om hjælp med en mission, der vedrører en kidnappet videnskabsmand, ser han sig dog nødsaget til at give en hånd med.

Traileren byder, udover de sædvanlige Bond-tropes, på vores første møde med Rami Maleks creepy skurk, Safin, og så får vi et kort glimt af sidste films skurk, Blofeld, i skikkelse af Christoph Waltz – en medvirken, der forud fra traileren ikke var officielt annonceret.

’No Time to Die’ er instrueret af ‘True Detective’-instruktøren Cary Fukunaga og bliver Craigs femte og sidste Bond-film, der lægger sig sidst i en række bestående af ’Casino Royale’, ’Quantum of Solace’, ’Skyfall’ og ’Spectre’.

Udover Craig, Malek og Waltz medvirker også Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Lea Seydoux, samt de nye tilføjelser Ana de Armas og Lashana Lynch, hvoraf sidstnævnte skabte en del debat i sommer, da det kom frem, at hendes karakter i starten af filmen har overtaget 007-titlen.

‘No Time to Die’ får dansk premiere 2. april 2020.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af