Første trailer til ’Wonder Woman 1984’ byder på 80’er-action med Gal Gadot, Chris Pine og Kristen Wiig

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To og et halvt år er gået, siden vi sidst kunne opleve formidable Gal Gadot som DC-universets ’Wonder Woman’. Nu er Gadot tilbage i titelrolle og tiara, og på de to og et halvt år har fortællingen taget et spring fra Første Verdenskrig i 1918 til 80’erne med alt, det indebærer af skulderpuder, skudregn og heftige New Order-beats.

Den første trailer til ’Wonder Woman 1984’ er landet, og som titlen afslører, er vi rejst til 1984, hvor Gadot som amazonekrigeren Diana Prince i selskab af Chris Pine som den imponerende overlever-type Steve Trevor krydser klinger med Kristen Wiig som Cheetah (halvt kvindelig arkæolog, halv gepard) og Pedro Pascal som den skurkagtige businessman Maxwell Lord.

Traileren afslører eksplosiv action samt et lille glimt af et par overvågningskameraer, der lider en hård skæbne, hvilket kunne være et lille nik til George Orwells kanoniske overvågningssamfunds-dystopi ‘1984’. Hele balladen er badet i de smittende beats fra New Orders udødelige 80’er-klassiker ’Blue Monday’.

’Wonder Woman 1984’ er instrueret af Patty Jenkins, der ligeledes stod bag ’Wonder Woman’ i 2017. Foruden Gadot, Wiig og Pascal byder rollelisten blandt andre på Connie Nielsen, der indtager rollen som Hippolyta, samt Robin Wright som Antiope (via flashbacks).

’Wonder Woman 1984’ får amerikansk premiere den 5. juni 2020.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af