Manden bag ‘Inderst inde’ er klar med ‘Soul’ – se den rørende nye trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du trænger til lidt opmuntring eller bare sætter pris på Pixar, når deres animation er allerbedst, er traileren til ’Soul’ lige det, du har manglet.

Instruktøren bag animationsstudiets hit ’Inderst Inde’, Pete Docter, har med ’Soul’ lagt i kakkelovnen til et eksistentialistisk eventyr, der kan bringe Pixar tilbage på toppen af deres game.

I ’Soul’ lægger Jamie Foxx stemme til folkeskolelæreren Joe, hvis passion for jazzmusik med nød og næppe holdes ved lige gennem drømmen om en dag at spille på New Yorks mest prestigefyldte jazzklub.

Efter en særligt god dag, hvor eleverne har opført sig pænt, og Joe er blevet tilbudt sit livs chance for at spille på klubben, træder den stakkels lærer bogstavelig talt ved siden af og falder direkte ned i en dyb kloak.

Traileren til ‘Soul’ viser, hvordan Joe vågner op i grænselandet lige før himlens porte. Først ligner hans vægtløse nye tilværelse sjov og ballede, men Foxx’ desperate udråb og et forspildt liv går sandsynligvis lige i hjertet. 

Udover Foxx kan man også høre også Phylicia Rashad (’Empire’), John Ratzenberger (’Sams bar’), Daveed Diggs (‘Hamilton’, ‘Blindspotting’), Questlove og Tina Fey i rollen som en ung sjæl, der endnu ikke har prøvet at være i en krop på Jorden endnu.

’Soul’ har planlagt premiere 27. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af