’Black Widow’ og ‘West Side Story’ udskudt – Disney sætter gang i ny dominoeffekt

’Black Widow’ og ‘West Side Story’ udskudt – Disney sætter gang i ny dominoeffekt
Scarlett Johansson som Black Widow i 'Avengers: Age of Ultron'.

Disney har netop annonceret, at Marvel-filmen ’Black Widow’ endnu engang bliver udskudt som følge af de stadig kritiske biograftilstande i USA.

Scarlett Johansson-filmen var oprindeligt sat til at få premiere 29. april, og Disney kan nu bekræfte, at vi skal vente et helt år fra den oprindelige premieredato – nemlig 7. maj 2021.

Udskydelsen sætter (ikke overraskende) gang i endnu en dominoeffekt, som betyder, at alle kommende Marvel-film også bliver udskudt. Her gælder det ’Eternals’, der flyttes fra 12. februar til 5. november 2021 og ’Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’, som skydes knap to måneder frem til 9. juli 2021. De resterende Marvel-premieredatoer er endnu ikke blevet bekræftet.

Desværre er det ikke kun de kommende Marvel-titler, vi må vente længe på. Også Steven Spielbergs imødesete musicaldebut ’West Side Story’ rykkes et helt år fra 17. december i år til 10. december 2021.

Til gengæld ser det ud til, at Disney holder fast ved premieredatoen for ’Soul’, og at rygterne om en Disney+-premiere således ikke ser ud til at blive en realitet. Herhjemme kan vi derfor indtil videre stadig se frem til en premiere på Pixars længe ventede animationsfilm 25. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af