’Wandavision’ bliver den første Marvel-serie på Disney+ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge meddelte Disney, at ’WandaVision’ ville blive den første i rækken af de nye Marvel-serier, der får debut på Disney+.

En nyhed, der kom som en overraskelse for mange, da Disney oprindeligt havde sat ’The Falcon and The Winter Soldier’ til at blive det store Marvel-flagskib på tjenesten i 2020 – en serie, hvis optagelser dog blev forsinket på grund af corona.

Disney har netop offentliggjort en ny trailer til ’WandaVision’, og den ligner ikke just det klassiske Marvel-univers, som vi kender det. Traileren giver et kort glimt af Elizabeth Olsens Wanda Maximoff og Paul Bettanys Vision kombineret med referencer til 50’er-sitcoms med dåselatter, som ser ud til at være et gennemgående element i serien.

Handlingen udspiller sig efter ’Avengers: Endgame’, hvor vi følger den traumatiserede Wanda efter tabet af Vision i ’Avengers: Infinify War’. Her bruger hun sine superkræfter til at skabe sin egen sitcom-virkelighed, hvor Wanda og The Vision lever en idylliseret tilværelse i forstæderne.

Marvel-spinoffet er instrueret af Matt Shakman (’Game of Thrones’, ’Fargo’) og foruden Olsen og Bettany er Kat Dennings (’Nick and Noarh’s Infinite Playlist’, ’To Write Love on Her Arms’), Kathryn Hahn (’I Know This Much Is True’, ’Bad Moms’) og Rendall Park (’The Interview’) at finde på rollelisten.

Serien består af seks afsnit og vil få premiere i løbet af 2020. Disney har endnu ikke offentliggjort en endelig premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af