Efterårets værste gaming-trend fortsætter: PlayStation og adidas afslører ‘Spider-Man’-sneakers

Efterårets værste gaming-trend fortsætter: PlayStation og adidas afslører ‘Spider-Man’-sneakers
Adidas' Superstar-model i 'Marvel's Spider-Man: Miles Morales'.

Prøv lige at hør’ her, jeg har ikke noget imod sneaker collabs, hvor Nike, adidas eller et lignende sportsmærke hives ind for at lave et par cool sko baseret på et populært brand.

Jeg har til gengæld et problem med, at det bliver en trend, der malkes på livet løs med efterårets største spil. Først var det ‘Cyberpunk 2077’, der ikke slap heldigt fra trenden, og bagefter hoppede Ubisoft med på bølgen.

Og nu skal vi, gudhjælpemig, hives igennem endnu et samarbejde mellem PlayStation og adidas. For hvad bedre end et par klassiske Superstar i rød med spindelvæv på hælen?

Sådan ser Spider-Mans Superstars ud.

Som PlayStation skriver på deres blog, er der tale om et par klassiske Superstar fra adidas, som i år kan fejre 50-års jubilæum. Derfor har de to firmaer slået pjalterne sammen og skabt en Spider-Man-inspireret sneaker.

Sneakeren bæres faktisk i det nye ‘Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’, hvor Miles hopper rundt i både et par hi-tops og low-tops. Det bliver dog kun low-toppen, som du kan få fingre i.

Hi-top-udgaven i ‘Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’.

Om de gør sig godt, kan du selv bedømme ud fra billederne. Men skal vi være helt ærlige, kommer de ikke i nærheden af den ikoniske Chicago-udgave af Air Jordan 1, som Miles bar i ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’.

Miles Morales i ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ (foto: Marvel).

Superstar-modellen med Spider-Man lanceres online den 4. december på adidas’ hjemmeside.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af