HBO’s filmatisering af ‘The Last of Us’ får grønt lys – tager udgangspunkt i første spil

HBO’s filmatisering af ‘The Last of Us’ får grønt lys – tager udgangspunkt i første spil
'The Last of US Part II'.

Så er det helt sikkert: HBO skal lave en tv-serie baseret på ‘The Last of Us’.

Serien blev i første omgang annonceret tilbage i foråret, men her var filmatiseringen endnu ikke helt solgt ind hos netværket. Det er den til gengæld nu, og dermed kan produktionen på serien officielt gå i gang. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som tidligere rapporteret skal serien skrives af ‘Chernobyl’-skaberen Craig Mazin. Han får hjælp af spillets instruktør og manusforfatter Neil Druckmann, som også stod bag efterfølgeren, ‘The Last of Us Part II’, der udkom i sommer.

Det vides endnu ikke præcist, hvad seriens udgangspunkt bliver, men den forventes i store træk at fokusere på handlingen fra det første spil, hvor en sorgbetynget Joel skal smugle den 14-årige Ellie ud af en karantænezone efter en apokalyptisk katastrofe.

Ifølge HBO selv forventer de, at serien vil byde på noget for både hardcore fans og nytilkomne. Man skal altså ikke frygte, at spillet og tv-serien på ingen måder minder om hinanden.

Det understregede Craig Mazin også tidligere på året, da han kommenterede på projektet:

»Vores mål er ikke, at du skal forblive forelsket i ‘The Last of Us’«, sagde han (via Eurogamer), «men derimod at du skal forelske dig i det på ny på en anden måde. Det er en passiv måde at opleve det på, frem for at spille det, men du vil opleve mere med flere roller på flere måder«.

Der er endnu ingen dato på, hvor optagelserne til tv-serien starter, ligesom det ikke vides, hvem der skal spille hovedrollerne som Joel og Ellie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af