‘Bridgerton’ er det næste store musical-hit på TikTok

‘Bridgerton’ er det næste store musical-hit på TikTok
Golda Rosheuvel i 'Bridgerton'. (Foto: Liam Daniel/Netflix)

Sidste år blev en brugerskabt musical-udgave af ‘Ratatouille’ det helt store hit på TikTok, og nu ser det ud til, at næste opførsel står klar.

Denne gang er det Netflix-serien ‘Bridgerton’, der kommer under musikalsk behandling, når seriens mest ikoniske scener og forhold forvandles til længselsfulde sange.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye trend blev startet af Abigail Barlow, der med en video stillede et simpelt spørgsmål: Hvad nu hvis ‘Bridgerton’ faktisk var en musical?

Den første sang tog udgangspunkt i seriens hovedperson, Daphne, men siden da er hele konceptet blevet videreudviklet, så det naturligvis inkluderer TikToks duet-funktion.

En af videoerne, som for alvor har fanget ‘Bridgerton’-fans og TikTok-brugerne, er med skuespiller og sanger Nick Daly, som står for Simons del.

Selv Netflix har overgivet sig til ‘Bridgerton’-musicalen, efter de delte Barlow og Dalys duet på Twitter.

Daphne og Simon (og deres særdeles populære forhold) er ikke det eneste fra den feterede tv-serie, der kommer under kyndig behandling af Barlow og resten af TikTok.

Hashtagget #bridgertonmusical bugner allerede af millioner af videoer, hvor håbefulde brugere kaster sig over sange, der kan bruges i en potentiel TikTok-opsætning af ‘Bridgerton’-musicalen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af