Lara Croft og ‘Tomb Raider’ bliver til animeret serie hos Netflix

Lara Croft og ‘Tomb Raider’ bliver til animeret serie hos Netflix
'Tomb Raider'. (Foto: PR)

Listen af spilfilmatiseringer hos Netflix vokser og vokser og vokser – og nu kan de tilføje endnu en klassiker på listen med ‘Tomb Raider’.

Det bliver dog hverken som en stor blockbusterfilm eller serie som ‘The Witcher’, men derimod som animeret serie, rapporterer Variety.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Animeserien starter, hvor den seneste spiltrilogi sluttede. Trilogien fulgte en ung Lara Croft igennem de voldsomme oplevelser, der skabte den eventyrer, vi kender fra ældre spil (og filmatiseringerne med Angelina Jolie).

Det er ikke første gang, at Netflix kaster sig ud i en animeret filmatisering af en populær serie. Det seneste år har de intensiveret produktionen af anime, og lige nu har de både anime-serier baseret på ‘Resident Evil’ og ‘Assassin’s Creed’ undervejs.

Ifølge rygterne gør Netflix også klar til at filmatisere ‘The Elder Scrolls’-serien. Det vides dog ikke – hvis rygterne taler sandt – om denne også bliver animeret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af