Konspirationsteoretikere er enige: Bill Gates er ved at skabe virkelighedens ‘Snowpiercer’

Konspirationsteoretikere er enige: Bill Gates er ved at skabe virkelighedens ‘Snowpiercer’
Bill Gates. (Foto: Michael Cohen/Getty Images)

Bill Gates er et yndet mål for internettets konspirationsteorier, der blandt andet er overbeviste om, at Gates, coronavirus og 5G hænger unægteligt sammen.

Eller det vil sige, det var han, for nu er Gates åbenbart rykket videre til næste skridt i sin onde plan: Han vil blokere for solens lys og kaste os ud i et vaskeægte ‘Snowpiercer’-scenarie.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sådan lyder det i hvert fald fra internettets seneste rygtebørs for konspirationsteorier, hvor Bill Gates er en populær skurk.

Her hævdes det, at Gates står bag et forskningsprojekt, der skal reflektere solens stråler bort fra vores planet og dermed kaste os ud i en ny klimakrise, denne gang dog med istid og kulde i stedet for stigende temperaturer.

Der er naturligvis intet at komme efter i konspirationsteorien, men det er interessant at se, hvordan den har vokset sig større og større med små bidder af information hist og her.

Som Daily Dot skriver, er der faktisk et forskningsprojekt kaldt SCoPEx, der prøver at reflektere solens stråler i et mikroskopisk omfang for at teste, om man kan kontrollere temperaturen ved den nordlige polarcirkel.

Og ja, Bill Gates er faktisk involveret, men blot i finansieringen, da selve projektet administreres af forskere fra Harvard, som netop står bag SCoPEx.

Der er altså nok detaljer til, at nogle mennesker mener, at det ikke bare er tilfældigheder, især når Bill Gates så ofte kædes sammen med konspirationsteorier.

Dette skyldes dog nærmere, at hans filantropiske arbejde bliver mere og mere omfattende, men for internettets konspirationshungrende publikum er tilfældigheder ikke bare tilfældigheder – og det er altså her, hvor teorien om at blokere for solen og skabe en ny klimakrise er født.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af