Få overblikket: I dag starter årets største spiluge med vilde nyheder og afsløringer

Få overblikket: I dag starter årets største spiluge med vilde nyheder og afsløringer
'Halo Infinite'. (Foto: Microsoft)

Hver sommer stimler store dele af spilbranchen sammen for at fejre sig selv, hinanden og ikke mindst deres fans med stort anlagte pressekonferencer ved det såkaldte E3.

De seneste år har E3 taget lidt af en ny form, blandt andet ved at sige farvel til PlayStation (der nu holder sig til deres egne fan-fokuserede begivenheder), men også grundet corona.

I år er det hele derfor digitalt, og det betyder, at du kan følge med hjemme i stuen, eller hvor du nu sidder med en skærm, og se årets største nyheder og afsløringer live.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samtidig afholdes E3 nu samtidig med det, der kaldes Summer Game Fest 2021, der er helt, hvad det lyder til at være – en fest for spil i løbet af sommeren.

I løbet af den næste uge vil der været et hav af pressekonferencer og livestreams (som alle kan se spå YouTube). Faktisk så mange, at det er svært at finde hoved og hale i, da der vil være to-tre shows per dag.

Derfor guider vi her til fire af de største – eller i hvert fald de mest interessante – du ikke bør glip af.

Kickoff Live

Vært Geoff Keighley står i spidsen for en stor fejring af spilbranchen med et liveshow, der nok skal diske op med et hav af trailers og en lækkerbisken eller to.

Der loves i hvert fald »verdenspremierer og specielle gæster«, og så er der i øvrigt flere optrædener at se frem til, heriblandt fra Weezer.

Hvornår: Torsdag den 10. juni, kl. 20.00

Netflix Geeked Week

Netflix er ikke blege for at vise sig som nørder med filmatiseringer af ‘Resident Evil’, ‘The Witcher’ og ‘Castlevania’, ligesom serier som ‘Stranger Things’ har fået kult-nørdstatus.

Derfor har streaminggiganten dedikeret en hel uge til nørderi, hvor højdepunktet bliver en snak med Geoff Keighley (ja, han er alle steder). Forvent nyt om serier og film – og måske endda Netflix’ planer om spil og interaktive shows.

Hvornår: Fredag den 11. juni, kl. 18.00

Devolver Digital

Devolver Digitals pressekonferencer går aldrig stille for sig, og selv hvis vi beskrev, hvor vanvittige og bizarre de tidligere års show har været, ville du stadig ikke helt fatte det.

Der er efterhånden et helt Devolver-verse, så det er ikke så meget en pressekonference om nye spil (de er der dog også, trods alt), som det er en skingrende sindssyg fortsættelse af en længerevarende historie, du ikke vil gå glip af.

Hvornår: Lørdag den 12. juni, kl. 22.30

Xbox + Bethesda

Da Microsoft sidste år opkøbte det legendariske spilfirma Bethesda, sendte det chokbølger gennem spilindudstrien. For betyder det, at PlayStation-fans allerede nu kan vinke farvel til spil som ‘Fallout’, den annoncerede ‘Skyrim’-efterfølger og det ekstremt ventet sci-fi-epos ‘Starfield’?

Svarene (i hvert fald nogle af dem) får vi nok på søndag, hvor Xbox virkelig skal lægge sig i selen og præsentere et imponerende efterår for at stemple ind i årets konsolkrig mod PlayStation.

Hvornår: Søndag den 13. juni, kl. 19.00

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af