»Fuck dig!«: Pink Floyd-ikon sviner Mark Zuckerberg

»Fuck dig!«: Pink Floyd-ikon sviner Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg. (Foto: Drew Angerer/Getty Images)

Mark Zuckerberg er ikke klodens mest populære mand. Det gælder heller ikke hos Pink Floyds sangskriver Roger Waters.

Waters deltog i en konference for den fængslede Julian Assange, hvor han nævnte, at han havde modtaget en anmodning fra Instagram om at bruge Pink Floyds ‘Another Brick in The Wall’ til en reklame for platformen.

Waters var dog klar i mælet til Mark Zuckerberg, som via Facebook ejer Instagram: »Fuck dig! Det kommer på ingen måde til at ske«.

Brevet til Waters, hvor firmaet bad om lov til at bruge sangen blev nævnt af Waters i forbindelse med netop Instagram og Facebook som to af de store platforme, der har været med til at censurere Assange.

Han stoppede dog ikke ved den saglige kritik, men fortsatte med at harcelere mod Zuckerberg, og hvordan han startede Facebook som et projekt, hvor kvinders udseende kunne bedømmes:

»Den lille lort, der startede sin karriere med ‘hun er pæn, hun får 4 ud af 5, hun er grim, hun får 1. Hvordan den fanden fik han overhovedet nogen form for magt? Og nu er han er de mest magtfulde idioter i hele verden«, tilføjede Waters.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af