Den ‘Twin Peaks’-inspirerede klassiker ‘Alan Wake’ vender tilbage senere i år

Den ‘Twin Peaks’-inspirerede klassiker ‘Alan Wake’ vender tilbage senere i år

Da ‘Alan Wake’ oprindeligt blevet udgivet i 2010, skrev det sig hurtigt ind i spilhistorien som et kulthit for fans af ‘Twin Peaks’ og ‘X-Files’.

Der var planer om en efterfølger, men de gik i vasken, og siden da har der været en del snak i krogene om en genudgivelse i form af en moderniseret udgave.

De rygter har Remedy nu bekræftet ved at annoncere den kommende lancering af ‘Alan Wake Remastered’ til PC, Xbox og PlayStation senere i år – det er i øvrigt første gang, at spillet udkommer til Sonys konsol.

Den nye udgave får en grafisk overhaling med 4K, alt ekstra indhold til det oprindelige spil og et kommentarspor fra spillets forfatter, Sam Lake.

‘Alan Wake’, som blev udviklet af finske Remedy, var en psykologisk thriller med overnaturlige vibes, der fulgte forfatteren Alan Wake i jagten på sin forsvundne hustru.

Efter efterfølgeren blev droppet, kastede Remedy sig over ‘Quantum Break’, der aldrig blev den helt store succes. Det gjorde det forrygende ‘Control’ til gengæld, som Remedy stod bag og lancerede i 2019.

Spillet, der havde heftigt fokus på paranormale tendenser, trak tråde til ‘Alan Wake’-universet, og det var her, at rygterne om en ny udgave af klassikeren for alvor tog fart.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Alan Wake Remastered’ lander, men det bliver i løbet af efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af