Rygterne tager til: ‘Grand Theft Auto VI’ kan allerede udkomme næste år

Rygterne tager til: ‘Grand Theft Auto VI’ kan allerede udkomme næste år
'Grand Theft Auto V'. (Foto: Rockstar)

Endnu en dag i spilbranchen, endnu en omgang rygter. Men denne gang er der faktisk noget at have dem i, for de bunder i en noget opsigtsvækkende udmelding fra Take-Two, der udgiver ‘Grand Theft Auto’.

Take-Two har nemlig skruet gevaldigt op for forventningerne til deres regnskab i 2024 med en årlig vækst på 14 procent, og det kan kun betyde én ting: En meget stor lancering. Det skriver Axios.

I så fald ville det ikke være første gang, at en ændring i regnskabet indikerer en kommende blockbuster-udgivelse. Take-Two gjorde nøjagtig det samme, inden ‘Grand Theft Auto V’ ramte hylderne.

Ifølge flere analytikere er der kun få titler, der kan hive så mange penge ind i kassen, at det resulterer i den forventede vækst. Og de titler ligger hos Rockstar, som står bag ‘Grand Theft Auto’ og ‘Red Dead Redemption’.

Eftersom ‘Red Dead Redemption 2’, der var Rockstars seneste spil, udkom i 2018, er det ikke sandsynligt, at firmaets næste store udgivelse har rod i western-serien.

Langt mere oplagt er det derimod, at ‘Grand Theft Auto’ endelig gør sit længe ventede comeback.

I efteråret udkom opsamlingen ‘GTA: The Trilogy – The Definitive Edition’ (til stor kritik), og senere i 2022 lander en moderniseret udgave af ‘Grand Theft Auto V’ til de nyeste konsoller fra PlayStation og Xbox.

Der holdes altså godt kog i ‘GTA’-gryden, og holder analyserne stik, forventes udgivelsen af ‘Grand Theft Auto VI’ at ligge i Take-Twos næste regnskabsår.

Det strækker sig fra 1. april 2023 til 31. marts 2024, hvilket i så fald indikerer det potentielle udgivelsesvindue seriens sjette kapitel.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af