Stjerner har travlt med at fjerne likes fra Johnny Depps Instagram-opslag

Stjerner har travlt med at fjerne likes fra Johnny Depps Instagram-opslag
Amber Heard og Johnny Depp i 2015. (Foto: Ian Gavan/Getty Images)

Sagen mellem Johnny Depp og Amber Heard er afsluttet i selve retssalen, men på de sociale medier fortsætter den – i hvert fald på symbolsk vis.

Her har flere berømtheder for nylig haft travlt med at fjerne deres likes på Depps Instagram-opslag om dommen i retssagen, som han vandt i juni.

Blandt de personer, der har unliket opslaget, finder man Bella Hadid, ‘Stranger Things’-skuespilleren Jamie Campbell Bower, ‘Game of Thrones’-skuespilleren Sophie Turner og musikeren Yungblud, skriver BuzzFeed.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At stjernerne trækker deres likes, som ellers har været tolket som tilkendegivelser af støtte, tilbage, skyldes formentlig dokumenter fra sagen, der for nylig har set dagens lys.

De havde ellers været forseglede, men er siden da blevet tilgængelige for offentligheden, efter Depp-fans havde indsamlet mere end 24.000 kroner, der skulle dække gebyrerne ved at åbne op for papirerne.

Kampagnen viste sig dog, ganske ironisk, at stille Depp i et knapt så positivt lys, skriver Rolling Stone i et omfattende dyk ned i detaljerne.

Dokumenterne afslørede blandt andet grove sms’er med Marilyn Manson, at Heard frygtede Depp-advokaternes brug af nøgenbilleder til at skildre en fortid som sexarbejder, og at hun frivilligt gav afkast på en større formue i skilsmissen fra sin eksmand.

Samtidig inkluderede dokumenterne også udtalelser, som blev tilbageholdt under retssagen, fra Depps ekskæreste Ellen Barkin, der hævdede, at skuespilleren gav hende et stof i stil med Rohypnol, inden han havde sex med hende.

Et andet vidneudsagn fra Depps tidligere agent Tracey Jacobs blev også udeladt. Her fortalte hun også om et særdeles anstrengt samarbejde med Disney, hvor skuespillerens rolle som Jack Sparrow hang i en tynd tråd grundet misbrug af alkohol og stoffer.

Ingen af de stjerner, som har været inde at fjerne deres likes, har kommenteret sagen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af