Nu kan du endelig høre Chris Pratts stemme som Mario – se første trailer til ‘Super Mario Bros. Movie’ her

Nu kan du endelig høre Chris Pratts stemme som Mario – se første trailer til ‘Super Mario Bros. Movie’ her
'Super Mario Bros. Movie'. (Foto: Universal Pictures/YouTube)

Sociale medier har været ved at gå ud af deres gode skind ved tanken om Chris Pratt som stemmen bag Mario, men det ser ud til, at vreden måske har været lidt overgearet.

I hvert fald virker skuespillerens stemme ikke helt malplaceret, hvilket afsløres i filmens første trailer, hvor vi får et hurtigt kig på Mario og resten af den knivskarpe animation.

Hvor man kunne frygte en akavet italiensk dialekt, så styrer Pratt mere efter en generisk gengivelse af blikkenslageren, der minder en anelse om 90’ernes Mario med et snert af tyk new yorker-accent.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom der har været mest snak om Pratts udgave af Mario, så er trailerens største scene-stjæler dog skurken Bowser, der spilles af Jack Black.

Med en ‘Star Wars’-værdig og overraskende dyster entré melder han sin ankomst for at jagte stjerner, inden han stiller det store spørgsmål: »Hvem skal stoppe mig nu?«

Svaret er naturligvis Mario, som får selskab af Toad, hvis stemme leveres af Keegan-Michael Key, og skal vi tro traileren, så kan det faktisk være, at Mario bliver den mindst bemærkelsesværdige rolle i filmen.

Ud over Pratt, Black og Key, finder man også Anya Taylor-Joy i rollen som Peach, imens Seth Rogen tager sig af Donkey Kong, og Charlie Day spiller Marios trofaste sidekick Luigi.

‘Super Mario Bros. Movie’ får premiere i foråret 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af