Snart kan du føre Danmark igennem VM i ‘FIFA 23’

Snart kan du føre Danmark igennem VM i ‘FIFA 23’
'FIFA 23'. (Foto: PR)

Det var nok ganske forventeligt, at ‘FIFA 23’ ville byde på en udgave af vinterens omstridte VM i Qatar, og nu viser en ny læk fra spillet, at turneringen er på vej.

Et billede (på dansk af alle sprog) fra ‘FIFA 23’ på PlayStation 5 viser nemlig, at nogle spillere kan se turneringen på hovedskærmen, dog uden at kunne igangsætte den.

Som spilmediet VG247 skriver, er der fire spiltyper for VM i blodbold fodbold: FIFA World Cup Live, FIFA World Cup Kick-Off, Online Tournament og FIFA World Cup 2022.

Der vil efter sigende være i alt 48 hold tilgængelige til spillets VM, heriblandt Danmark, hvilket er mere end de 32 hold, som deltager i virkelighedens turnering.

Hvilke hold der er tale om, er endnu ikke bekræftet, men der er formentlig tale om de lande, som har misset kvalifikation – i så fald vil landshold som Norge, som ellers har boykottet VM i Qatar, alligevel være spilbar.

Der vil formentlig blive åbnet for sluserne til VM i ‘FIFA 23’, når Qatar sparker deres turnering i gang den 20. november efter massiv kritik af forholdene i den mellemøstlige stat og de tusindvis af migrantarbejdere, som har mistet livet under opførslen af blandt andet stadions.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af