Fyre Festival-øen bliver til krypto-paradis

Fyre Festival-øen bliver til krypto-paradis
Et billede af, hvordan AGIA International forestiller sig, at deres luksusresort skal se ud. (Foto: AGIA International)

Great Exuma siger dig nok ikke lige noget, men øen er en del af Bahamas, og den har et noget blakket ry.

Det var nemlig her, at fiasko-festivalel Fyre løb af stablen i 2017, og nu bliver den endnu engang baggrundskulisse for noget, der – i hvert fald på papiret – lyder som en lige så stor fiasko.

Flere ejendomsmæglere og crypto-investorer har under firmaet AGIA International besluttet sig for at smide penge i øen og omdanne store dele af den til et luksusresort med spa, marina, wellness, privat biograf, restauranter og meget, meget mere, skriver Gizmodo.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ægte krypto-stil kan man dog ikke bare købe sig adgang til en ejendom. Det kræver derimod, at man køber en NFT til en værdi af 75.000 kroner, som giver dig adgang til måske at få lov til at købe en villa på øen.

Herefter skal du købe en NFT, der matcher den ejendom, du vil købe, som koster fra 11 millioner kroner (for en etværelses) til 26 millioner for et komplet hus.

Men det stopper ikke der. For selvom du har hostet op for en plads på reservationslisten og for selve dit hus, mangler du stadig dit skøde, som du naturligvis ikke bare får stukket i hånden.

Den tredje og sidste NFT, som reelt giver dig adgang til hele herligheden, kaldes nemlig en AGIA Key. Og den skal du altså også lige sikre dig på en blockchain, før du kan rykke ind som beboer i krypto-paradiset.

Som Gizmodo skriver, er det værd at bemærke, at ingen af boligerne faktisk er bygget endnu.

Hvis hele projektet går nedenom og hjem, er der altså ingen mulighed for at få pengene retur – lidt ligesom øens tidligere fiasko med Fyre Festival.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af