Kim Kardashian og Kanye West er endelig blevet enige om deres skilsmisse

Kim Kardashian og Kanye West er endelig blevet enige om deres skilsmisse
Kim Kardashian og Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Det har taget næsten to år, men Kim Kardashian og Kanye West er nu nået frem til enighed om vilkårene for deres skilsmisse.

Kardashian ansøgte om skilsmisse i februar 2021 efter syv års ægteskab, men siden da har sagen trukket i langdrag, ikke mindst grundet uoverensstemmelse omkring delt ejendom og forældremyndighed over deres fire børn.

Ifølge The Guardian og TMZ har de to parter dog endelig fundet en løsning, hvor de deler betalinger til privatskole og andre udgifter til deres børn, imens de ellers kan gå hver til sit, da de havde indgået en aftale om særeje.

Samtidig er der blevet indskrevet en interessant klausul, hvor forældreduoen er blevet enige om at deltage i mægling, hvis der opstår uenigheder omkring deres børn.

Udebliver én part herfra, vil den anden automatisk få retten til at afgøre, hvad der skal ske, hvilket kunne indikere en anerkendelse af Wests flakkende opførsel.

Der var ellers lagt op til en bitter retssag efter et allerede tumultarisk år, hvor West løbende har chikaneret Kardashian, som fik en dommer til at erklære hende juridisk single i foråret, og hendes daværende kæreste Pete Davidson.

Imens er Ye selv blevet droppet af stort set alle samarbejdspartnere efter antisemitiske udtalelser.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af