Lady Gaga har endelig lavet sin egen ‘Wednesday’-TikTok

Lady Gaga har endelig lavet sin egen ‘Wednesday’-TikTok
Lady Gaga. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Efter et viralt comeback til ‘Bloody Mary’ følger Lady Gaga nu i fodsporene på sin egen sang og hopper med på tidens mest populære ‘Wednesday’-trend.

I weekenden uploadede hun et klip, der starter med en gotisk stemning, imens hun lægger makeup og iklæder sig et outfit, der er Wednesday Addams værdig.

Herefter gør hun det, alle gør i øjeblikket, nemlig danser Jenna Ortegas efterhånden kultikoniske koreografi fra Netflix-serien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fans har ventet i spænding på, om Lady Gaga, der er ganske aktiv på TikTok, ville kaste sig over ‘Wednesday’-fænomenet.

Imens selve koreografien stammer fra serien, så er sangerens nummer nemlig ikke en del af den oprindelige scene – der spiller The Cramps ‘Goo Goo Muck’ fra 1989.

Det har dog ikke været et problem på TikTok, hvor et specielt remix af ‘Bloody Mary’ er blevet klippet sammen med koreografien og blevet drivkraften bag et større comeback til Gagas nummer, hvilket kunstneren selv anerkendte i sidste uge med et opslag på Twitter.

Nu er den længe ventede TikTok dog endelig kommet fra Lady Gaga selv, og dermed er vi vist ved at være full circle med dette fænomen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af