Kontrovers om nøgne vaginaer i ‘The Witcher 3’ tager ny drejning

Kontrovers om nøgne vaginaer i ‘The Witcher 3’ tager ny drejning
'The Witcher 3: Wild Hunt'. (Foto: PR)

Det populære rollespil ‘The Witcher 3: Wild Hunt’ er blevet ramt af en bizar kontrovers, efter nøgne vaginaer ved et uheld har gjort deres indtog.

Det kvindelige underliv er ikke et normalt syn i spillet, hvor man blot kan se en censureret krop, men efter en opdatering af spillet dukkede realistiske kønslæber og kønsbehåring pludselig op hos kvindelige figurer, skriver Kotaku.

Der er siden da blevet rettet op på fejlen, men i et absurd tvist lyder det nu, at de afslørende detaljer blev hapset fra fanskabt indhold, som spiludvikleren CD Projekt slet ikke har bedt om lov til at bruge.

Sådan lyder anklagen i hvert fald fra personen bag indholdet, der til Kotaku hævder, at de hverken vidste eller blev gjort opmærksom på, at spilfirmaet brugte tilføjelserne til ‘The Witcher 3’.

Det er en uskreven regel i fællesskabet for fan-indhold, at man krediterer skaberen fra det indhold, man bruger, for at opveje den ikke-eksisterende betaling, da alt er hobbydrevet og derfor laves af ren kærlighed til spillet.

CD Projekt har ikke reageret på anklagerne, men har til Eurogamer udtalt, at det er en kompleks proces at inkludere fanskabt indhold, og at det skabte den fejl, der resulterede i de nøgne vaginaer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af