Der er store ændringer på vej i din Spotify-app

Der er store ændringer på vej i din Spotify-app
Spotify. (Foto: Fath/Unsplash)

Det bliver laver markant om i din Spotify-app, hvor der nu skal være mere fokus på et endeløst feed af videoer og billeder.

Det annoncerede Spotify ved deres Stream On-event, hvor de præsenterede fremtiden for Spotifys digitale platform, skriver The Verge.

Den største ændring bliver app’ens forside, der laves om til et uendeligt feed af forskelligt indhold på streamingplatformen.

I stedet for de statiske billeder af playlister og albumcovers, vil du fremover kunne scrolle ned igennem videoer og billeder, der giver dig hurtige previews på nye sange, albums, playlister og podcasts.

Designet minder unægteligt meget om det, vi er vant til fra Instagram og TikTok, hvor videoer automatisk afspilles, når du kører forbi.

Formålet med det nye design er at præsentere mere af det indhold, som Spotify har satset stort på de seneste år, herunder podcasts.

Redesignet var dog ikke den eneste nyhed, som Spotify diskede op med ved Stream On.

Her blev sløret også løftet for en mere personaliseret kunstig intelligens i form af Smart Shuffle-funktionen, der skal være bedre til at udvælge midlertidig sange til dine eksisterende playlister.

Derudover kommer der også en funktion, så du fremover kan gemme kommende albums på forkant, hvorefter de automatisk ligger klar i dit bibliotek, når de lanceres.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af