FBI-afhøring afslører, hvordan Kim Kardashian rejste rundt med 1,7 millioner kroner i kontanter i skraldepose

FBI-afhøring afslører, hvordan Kim Kardashian rejste rundt med 1,7 millioner kroner i kontanter i skraldepose
Kim Kardashian ved Met Gala 2022. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

En omfattende FBI-efterforskning mod en malaysisk forretningsmand kaster i disse dage spøjse detaljer af sig om nogle af klodens største stjerner.

En af dem er Kim Kardashian, der er blevet afhørt som sit forhold til milliardæren Jho Low, som lige nu er på flugt for omfattende svindel, skriver AV Club og Daily Mail.

Dokumenter fra sagen viser, at Kardashian blev udspurgt af myndighederne i 2019, hvor hun fortalte, at hun første gang mødte Low tilbage i 2009, hvorefter de festede sammen, ligesom han tilsyneladende oversvømmede hende med vilde gaver.

En af dem var 1,7 millioner kroner i kontanter efter en aften, hvor de to havde gamblet i Las Vegas. Pengene var Lows gevinst, som Kardashian fik lov til at beholde, hvorefter de blev proppet i en sort sæk, som hun tog med sig som håndbagage på et senere fly.

Andre interessante detaljer afslører også, at Low gav Kardashian mere end to millioner kroner i bryllupsgave, da hun blev gift med Kris Humphries i 2011. Pengene brugte hun på at købe en hvid Ferrari.

Året efter fik Low overtalt Kanye West til at optræde ved en privat fest, hvilket han betalte knap ni millioner for, imens Kardashian fik et honorar på 1,7 millioner kroner for at dukke op som gæst.

Kardashian er dog ikke den eneste stjerne, som har været i tæt selskab med Low. Det samme gælder Leonardo DiCaprio, der ligeledes er blevet afhørt om sin relation til milliardæren, efter de to mødte hinanden under optagelserne til ‘Wolf of Wall Street’.

Her afslører dokumenterne, at de to endte med at diskutere en hel forlystelsespark baseret på skuespillerens cv, hvilket dog løb ud i sandet, da Low efter sigende glippede en donation til en fundraiser, som DiCaprio stod bag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af