Gollum kravler ud af skyggerne med nyt ‘Ringenes Herre’-spil i maj

Gollum kravler ud af skyggerne med nyt ‘Ringenes Herre’-spil i maj
'Lord of the Rings: Gollum'. (Foto: PR/YouTube)

Vi får endelig et gensyn med den slibrige lille Gollum, når ‘The Lord of the Rings: Gollum’ udkommer i maj, efter at spillet flere gange er blevet forsinket.

Det har udvikleren Daedelic Entertainment bekræftet med en ny trailer, der dykker ned i spillets historie, hvor vi kommer tæt på flere af J.R.R. Tolkiens ikoniske figurer.

Traileren, som du kan se nedenfor, byder ikke kun på Gollum i fuldt flor, men viser også Gandalf, der tilsyneladende får en markant birolle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Lord of the Rings: Gollum’ fortæller eventyret om ringen set fra Gollum og Sméagol, den lille krops medpassager, som de fleste nok kender for »my precious«-frasen.

Ulig filmene vil der blive tegnet et mere sympatisk billede af figuren, efter han mister den dyrebare ring til Bilbo Baggins, hvilket kaster ham ud på en farlig og episk færd.

Spillet lægger især vægt stealth-elementer, hvor man skal snige sig igennem skyggerne, hvilket ærlig talt lyder ekstremt on brand for netop Gollum.

Derudover skulle der også være parkour-agtige elementer, som man kender det fra ‘Assassin’s Creed’, hvor man kan klatre og kravle frem.

‘The Lord of the Rings: Gollum’ udkommer til pc, Xbox og PlayStation den 25. maj, imens Nintendo Switch får glæde af spillet på et senere tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af